Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast! ja kao navijac barcelone znam itekako sta je real madrid i svaki uspijeh barcelone je dvostruko veci kad znas da se boris protiv jedne takve velicine i sta god se desavalo s madridom zadnjih godina i koliko god omrazen mi bio taj covjek koji ih vodi oni pokazuju da su velicina i da postoje stvari vece od fudbala i tog rivalstva #RESPECT
oni nisu mrski neprijatelji nego su veliki suparnici, neprijatelji nikako biti ne mogu
Koji vam je racku? \" kluba s kojim je Real kroz dugu povijest veliki i mrski neprijatelj...\" Ozbiljno? Boze sacuvaj... cuj neprijatelji? Znaci ja sa drugom moram ratovati ako on navija za Real a ja za Barcelonu? Kakve su ovo gluposti? Ovo je sport, a NE RAT. U sportu ne postoje NEPRIJATELJI, postoje samo lose osobe kao sto je autor ovog clanka.
EH OVO JE SPORT A OVO SU SPORTISTI..!!! SVAKA CAST...
KIX.BA \"Inače, recimo da Vilanovi sada predstoji tretman kemoterapijama i zračenjem.\" Kakva rečenica! Pa vi ste dno dna!
... im čast:) Što se tiče ovog \"veliki i mrski neprijatelj\", zaista \"no comment\", ako se samo malo zamislite nad ovom rečenicom, što definitivno, više nego očito, novinar našeg klixa sigurno nije uradio, nije se nimalo zamislio:)
Murinjo sine provocira otkaz,. čuj Kasiljas na klupi?
naporni ste,pravo.svaki dan se neko operiše svaki dan neko neduzan pogine,svaki dan je neko gladan itd al eto on je neko poznat ima para koji je ovo cirkus.što se tiče mene nije se trebao ni rodit.
-16 u Madridu
jel i ovaj romaldo obuko majicu il se ope nesto kuurci