Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budimo realni , Dzeko nije za Reala , nije ni za daosta klubova evropske klase , Recimo da bi se mogao snaci u Totenhemu ili Cityju, ipak njemacka liga i nije bas relevantna , lako je tamo zabijati golove ...A druga je stvar sto bi mi volili . Sto se Reala tice to je bezveze klub koji samo kupuje igrace ( gotov proizvod ) a ne stvara ih , upravo se ista stvar desila i Celziju pocetkom 2000 , medutim kad su uigrali tim za par sezona ( okosnica tog tima su skoro isti igraci vec 5-6 godina ) onda su i dosli rezultati .
ej rile njemacki mediji prenose da upravo jose hoce da vodi dzeku sa sobom,kad procitam tvoj komentar pojma nemam zasto bi.
Zivotna zelja mu je bila da dodje u Želju ali iz uprave najboljeg bosanskohercegovackog kluba nisu htjeli ni da cuju o zamjeni Amara Osima! ;)
e cuj ovoga povedi dzeku,pa da plete carape za tim jel,dzekson kupuj kartu za englesku,u realu bi naucio samo dobro da pjevas kao sto je jos jedan nas zemo,hocel se ovaj pipo oglasiti...
jose gigant
povedi i dzeku i napravi od njeg vecu igracinu neg sto jest...