Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAD REAL POBJEDI SA JEDAN RAZLIKE ONDA SE REAL IZVUKAO, A KAD BARCELONA POBJEDI SA JEDAN RAZLIKE ONDA JE BARCELONA ZASLUZENO POBJEDILA JEL? SA-X DJUBRAD !
Kako te bolan nije stid? (odnosi se na ovog barcinog navijaca iznad) Sudija nije svirao levanteu čist penal preksinoc? Ono i slijepac je vidjeo? Šta reci za ligu prvaka protiv celzija? I još prošlogodišnjih sumljivh penala u 90+ protiv \"low\" ekipa. Mene bi bilo stid se javit i žalit da realu sudije pomažu. Baš im pomažu što ih svaku utakmicu 5 žutih dadnu. Nemoj da nam više pomažu molim ih ko boga. :) Vi ste zasluženo pobjedili u el clasicu, ruku na srce. Al zaista ne mogu više ove nasove podnijeti na ovom us.ra.nom sajtu.
SA-X NAPUŠI.TE SE QURCA!!!!!!!!!!!!!!!!!! REAL MADRID JE OPET OŠTEĆEN, 3 OFSAJD NAM SVIRAJU KOJA NE POSTOJE, DOBIJAMO CRVENI KOJI JE NIĐE VEZE.. DOSLOVNO ZAJEBAVALI SMO SE SA GETAFE.. 3 NA 1 IZAĐEMO I ZAJEBAJEMO SE !!! ZATO NE PRĐITE VISE!! LEVA.TINE!
Al cuj izvukao se, mogli su zavalit jos 5, a Ronaldo objasnio kako se igra nogomet, hvala.
imate grešku u podnaslovu piše 3:1 a treba 3:2 poozz najboljoj stranici
Najgolemije je kad se ova djecurlija pocne predstavljati k\'o navijaci Reala, Barce, Chelsea... Buahahaha, svaki put oplacem!
ljubomorne duše mogu da ga puše... ovo se odnosi na navijače hale iz madrida... PETARDA JE LEGLA... PETARDA...
a koliko messi ima golova?
Cuj mora svirat, ko im je kriv što ruše ih u 16tercu?
zato ciganima u svakoj utakmici moraju svirati penal da cigo ronaldo slucajno ne bi zavrsio utakmicu bez gola
je li me neko tražio ?
barselonista kako te bolan nije sramota da kao navijač owrebolone pričaš o sudijama ? da budemo jasni , navijač sam čelsija a ne reala tako da na ta dva kluba gledam ravnodušno ! ali nakon one krađe u polufinalu LP protiv čelsija pokrijte se i nejavljajte se . a što se tiče zadnje utakmice reala i barse koje sam obje gledao , činjenica je da levanteu nije dosuđen čist penal dok realu se iz kola u kolo dosuđuju žuti i crveni kartoni kao na bingu ! šuti i pokrij se usranim ćebetom !
ma šta barca jedva pobjedila pa zar nezna te za ono pravilo da VELIKE ekpe pobjeđuju i kad igraju loše al to važi samo za velike ekipe ne za REAL koji se uvijek provlači protiv jačih ekipa naravno mislim jačih za real .i u tim tekmama DOLAZI sudija u pomoć AL NA NOU KAMPU VAM NIJE MOGAO NI ČITAV ŠPANSKI NOGOMETNI SAVEZ SA SVIM SUDIJAMA POMOĆ ZA TO SE VI IZ HALE REALA POKLOPITE I ŠUTITE.
pa kolko je sad,3:1 ili 3:2?? i usput,sta je s dzekom,ne vidjo nista?!
ko koga ovdje xD 3:1, 3:2 ... i nidje veze naslov , cuj izvukao ... sigurno autor navija za barcelonicu ... jao :)
@666 da si gledao utakmicu vidio bi dae real provukao ali ti si slijepac kao i ostali navijači reala