Madriđani srušili niz rekorda
139
Real onemogućio Messiju udarac na gol
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po prvi put sam uživao da gledam ove dvije ekipe, bez puno prekršaja i nekih gluposti, jednostavno Real je taktički pobjedio Barcelonu i bili su odlučniji u svemu. Cristiano Ronaldo, igrač koji ima nevjerovatnu brzinu i koji je bio nezaustavljiv u ovoj utakmici. Svaka čast zaslužena titula.
mole se svi koji su vidjeli messija da odmah jave njegovim roditeljima pošto ga nisu vidjeli od puta u london a tome ima več par dana! hvala!
Real postavio odbranu vrhunski, zatvorili su se max i cekali a na kraju se isplatilo. Mesi imao finih pasova ali vidjelo se da je van igre. Ronaldo isto solidan i majstorski koristi svoju brzinu. Guardiola se definitivno zajebao al sta je tu je. A xavi sta je fulio nebi moja mama hahaha. Cestitke realu...
Barcelona ima 5 prvoklasnih igraca a ostali su prosjecni igraci koji nebi igrali ni u Getafeu kao sto je Busketc koji pametuje a veze nema.
Ibrahimović je otjeran iz Barcelone jer je kap preveliki individualac.A šta je to onda Mesi.Izgleda,kad ne ide njemu,ne ide ni Barceloni? P.S.Gvardiola jel ti Teljo sin,j.e.b.o ti on m.a.t.er!!!!!
Jel Igrao onaj grbavac - messi ? samo pitam....
Da je messi malo vise trcao mozda bi nesto i uradio nemozes hodati cijelu utakmicu i ocekivati da pobjedis makar je mogao pokusati ako nista vise .. navijam za barcelonu al real je zasluzeno pobjedio da je se messi potrudio mozda bi i pobijedili stvarno sramota sa njegove strane ...
Real jeste zaluzeno pobjedio....Guardiola je kriv po mom misljenju,jer nije smio u ovako bitnoj utakmicu umjesto Fabregasa staviti Tella.A sto se tice pobjede Real M. je nakon skoro pune 4 godine pobjedio u regularnom vremenu.Zasluzeno!
U utorak ćete gledati potpuno drugačiji scenarij; taktičku utakmicu s vrlo malo golova jer je finale lige prvaka u pitanju u pitanju. Guardiola će sigurno ući vrlo oprezno u meč sa najboljim igračkim kadrom kojim trenutno raspolaže. Šteta što nije bilo Ville tokom većeg dijela sezone, ali i Piquea, priča bi bila druagčija. Ne očekujte neki spektakl, odlučivat će nijanse !
sta je sad katalonci, sta je sad sa svima onima koji ne vole real ? jesmo se to opet branili, jesmo to opet svi u sesnest !? vise smo imali kornera, vise broj udaraca u okvir gola, pobjedili barcu, sta jos treba ? posjed mozda ? hahahahaah VIVA EL REAL MADRID !!!!!!!!
To je naravno utopija, jer ne postoje dva ista tima, niti se stvari mogu meriti takvim lenjirima, ali ako se između Lea i Kristijana mogu grupisati škole mišljenja i voditi utemeljene rasprave o tome ko je bolji, ovde je to gubljenje vremena.
jeste svi kompleksasi kao kristina...prije navijali za bayern man utd kad je PEDER presao u real odmah svi za real hahahaha budite kompleksasi kao i on pa cete navijati opet za neki drugi levatski klub kad ga i odavdje otjeraju kao iz man utd......a messi se nije vidio ali kod gola sancheza je otresao ne 2 ne 3 ne 4 NEGO 5 igraca koji su bili oko njega i pokusavali da mu uzmu loptu...tako da i nije igrao pravog napadaca kao i u londonu....peace vidimo se u finalu i na kraju djeco ovo je samo igra ;)
LIONEL GDJESI :))
A jes me sad sramota sto sam ono svasta mlatio pred utakmicu, ocm sad za Real navijam boli me briga ha ja...
šta je sa autorskim pravima? niđe prijenosa,a svi gledali...
Ovo nesto slicno kao u nasem prvenstvu da se \"mjenjaju\", prosle godine barca osvojila prvenstvo a real kup , ove godine izgleda isti akteri samo se zamjenili, ali to je slucajnost, gdje bi u eu bilo namjestanja utakmica isl.
Navijam za barcu al su bili nemocni sinoc realu cestitke a cr7 ak real osvoji ligu prvaka bi mogao da osvoji titulu najboljeg igraca ove sezone