Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Godina jednog navijaca Reala: Septembar- \"Idemo po trostruku krunu\" Decembar- \"Dobit cemo vas u revansu\" Mart- \"Kup je nas\" Juli-\"Nije ovo nasa godina, moramo promjeniti trenera i uloziti jos nekih 200 mil. u pojacanja\" izgleda da je pocelo hahahaha
Ja idiota majko moja, pa Negredo 10 puta brzi i bolji od kepeca Aquera, koji je izvisio u Atl. Madridu a nije s epokazao sigurno vec godinu dana a redovno sjedi na klupi!
50 mil minimum ,kakvih 28 nigdje veze
pa nije Aguero spao na to da za pare dodje u vas usrani klub, sve sto real ima to su pare i Ronaldo.... sve ostalo nek sanjaju... bolje je igrati u Atleticu i biti 3. nego sjedit na klupi u realu i iz godine u godinu zivjeti u nadanju da ce nesto osvojit.... Mrzim real mrzim barcelonu !!!
@... idi kupaj ribice
njima treba džeko... napadači im metar i zgažena jagoda...
Sta ,hocete reci da Aguero nije dobar igrac??
nabijam i bavarca i ronalda i njihove seljacke klubove na k.u.r.a.c. haj zivili
Dzaba tolke pare, dodje Osasuna i lagano vam ga zabije. Kako bih volio da se sretnemo u ligi prvaka (Bayrern-real) i da vam .uzove oderemo kao i uvijek u zadnjih 12 godina. BAYERN4EVER
Pametno.Zna ovaj Murinjo koga treba dovesti.Samo da ovi prihvate ponudu. Forza Real Madrid