Mladi talent iz Njemačke
0
Real Madrid zainteresovan za Reusa
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako su već htjeli: mladog, talentiranog, pametnog i ne tako skupog igrača, trebali su kupiti našeg Pjanića.. Miralem je sad jedan od najbitnijih igrača Rome, a hvale ga i više nego od očekivanja..
Reusa u Bayern
samo kupiti znaju... borac iz banjaluke je iznjedrio vise talenata u zadnjih 10 godina nego hala iz madrida!
Reus - buduca svjetska zvijezda ! a ovi sto nisu culi za njega nek malo youtubaju pa ce se uvjeriti o kakvom se igracu radi ;)
dokle sa pojacanjima a nista osvojiti dokleee
a onaj koju poziciju momak igra i tako to, dajte jos informacija, a ne da moramo trazit sad na 5 stranica
Dokle REAL misli upropastavt ove mlade talente ?
Ja kontao ba dovode R3isa C3rica... Posto znam da furaju Mu$limane...
ko je ono prvi u primeri ?
pa bolje da nam prestavljate nase talente konjevi jedni bmk za ovog njemca nek mu je sretno evo prvi igrac haris seferovic