Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I jesi za Kine
niie sve u parama
sta ce mu placa ako nije osiguran? hajte molim vas
Ovaj Bale je dokaz izreke:ko je sretan ni u hali nije gladan!
Ako te i kinezi povrijede...uci njemacki
Najgori su mi ovi što sad govore prodao se, otišao za parama u Kinu. Pa ko ne bi otišao za troduplo veću platu i bušio golove kinezima koji ti nisu ni do koljena u fudbalu. Shvatite da je njima prije svega fudbal posao i da normalno kao i svi hoće da zarade više i da se ne umaraju puno.
@33stil Komentar OK,ali mislim da se tu više pitao Real.
Ma dobro to je poznata stvar da Perez i kompanija sve za pare rade. Iskreno bio sam vatreni navijač Reala još iz doba Carlosa i kompanije ali kad sam vidio sta je sa Cristianom i ostatkom ekipe uradio, shvatio sam da takav klub ne vrijedi bodriti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nije neka plata al je redovna
Još da se vi pitate 😂😂😂