Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaha, nidje veze, jel ovo Sun pisao? xD Nece Mou toliko izdvojiti za igraca pogotovo 19togodisnjaka ;) 15-20 mil gornja granica za ove i slicne ;)
pogledajte par klipova s youtuba i vidicete da je Lucas zaista savrsen igrac sjajno dribla,suta,brz je lijepo dodaje mada je u nekim slucajevima malo skrt al to se moze srediti sto je jos bitnije ne valja se po podu ko onaj neymar zaista momak kojem se nije davalo mnogo paznje.Odlazak u Real bi bio dobar i za njega i za klub igrac poput njega treba realu !
ha, ha, haaaaaaaaaaaaaaa! zayeb.o ih neymar
hahahaha cuj 50 mil xD cc neko njemu ocigledno pimpa cjenu, ne vredi on ni 5 mil hh a svejedno bar nedizu vise Neymara u nebo, ha ya hoces dete hoces, neces neces , doci ce vreme da molis da te kupi real,barsa,bayern itd.
www.renesansna kraljevstva.com Renesansna kraljevstva je igra moci i ambicije. Unutar zajednice igraca, u malim gradovima i pojedinim kraljevstvima, mozete drustveno napredovati, te steci bogatstvo i utjecaj. Ona će vas provesti kroz sfere vodstva i cestitosti, kao i odanosti i nemilosrdnosti. Mozete izabrati i drugi put te zivjeti mirnim povucenim zivotom, uzivajuci u cistom zraku i toploj atmosferi, opustajuci se u nekoj od lokalnih krcmi i na vasem posjedu. Zaigrajte igru Renesansna Kraljevstva i pomozite Kraljevini Bosni da postane jos jaca nego sada.
@FCB bravo majstore tako je samo te moram malo ispraviti razlika je 11 miliona, zanimljivo je kako ova djecurlija sto navijaju za Barsu stalno spominju tu Barsinu skolu fudbala covjek bi reko da kad ti igraci igraju utakmice oni kazu mi necemo godisnje plate i premije mi cemo igrati za caj i kifle ,daj te vise smjesni ste
Opet prica Farselonaca ko vise trosi. Pa, dokle vise. Eno izdat je clanak o dugovima Barce i Reala. Barca i Real duzni priblizno 600 miliona eura sa time da Barca ima dug manji za 10 miliona. Barca ista Manchester, Liverpool i ostale qa,ri,ne a stalno im navijaci pricaju o nekim pametnim transferima. Kako se zvao onaj Rus sto skoro pa nije odigrao, ja mislim kostao 25 miliona eura. Bayern za 3 vise doveo Robbena sa time da je najvisi transfer placen za Gomeza 35 miliona tako da vi nemate sta pricati o pametnim transferima. Niste u rangu Chelsea i City-a ali niste ni daleko. Realno Arsenalu i Bayernu mozete samo da po,pu,si,te po tom pitanju.
Ko je ovo?
Ni jedan igrac od 18-19 godina ne vrijedi vise od 20 mil. pa da je i sam Pele klonirani, primjera radi C. Ronaldo je placen 12 mil. kada je imao 18 godina. > prodan za 94 mil. :)
samo vi kupujte a neka njemacka placa vase dugove...nije ni cudo sto cete propasti gore nego ova NASA mila drzava.-
@ba Istina boli, jel tako? Jel ti to vrhunac intelektualnog dostignuca, iako ne mozemo ocekivati vise uzmiajuci u obzir da si farcelonin faggot? A nek se tvoj tajo poveti tvojoj mamici, da ne trazi utjehu kod mene :D
@dsf ma je.bo li te tajo u potiljak ckaPi ona madridska...
nadjem ti dvjema loptama mamu i sestricu
jos jedan koji ce loptama iz penala traziti marsovce smorinjo-kaka-hala-cenifa-UBLEHE
@halo ba hajde ne seri,real je bio institucija prije 10ak i vise godina,tad se igralo s ljubavlju i uzivalo se gledat,sad je sve biznis antipaticno ih gledat,danasnja taktika je ko je bolji taj ne prolazi sto vise simuliras to bolje...
Sve to stoji, ali nece preci 30 miliona sa cijenom. Doduse, bice i nekih povlastica tu sigurno pored :D
Real,\"najveci klub\" svih vremena,iz svog pogona nije izbacio igraca 10 god. brw.brw madritisti Koje njesra od kluba radi ovaj firaun Mur.