Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Atl.Madrd bolji od Real Madrida? Od kada to da mi je znati.Kako Chelsea bolja od Man Uniteda, Arsenala? Uzas ko je pravio statistiku. Ovdje nije pitanje ko moze koga pobjediti neko osvajanja klubova.
Di ste ba pitari, xD...dje zeljo...ma nidje nikog...
Svaki od ovih prvih 5 mogu pobijedit i Arsenal i Manchester...uostalom jel bayern pobijedio manchester prosle sezone, a da o arsenalu ne pricam...sta je on u zivotu postigao...prije 6 godina ligu uzeli :)
ahhahahahahahahahaha Liverpol se popeo na 5 mjesto XD XD hahahahahaa Atletiko Madrid na 6 mjestu :D:D:D:D:D:D aaaaaaa pazi sad Anderleht :D:D:D gdje Lyon , Man Citiy i Azijski klubovi ::D:D:DD:D zaboravili :D
nema arsenala u top 5, dakle lista je njesra :D
PO CEMU JE TO ATHLETICO MADRID U VRHU????? HEBO OVE STATISTIKE
jes jedino ako nema manchestera u top 3, haha koji vic od tabele :D
procitam prva 4 i onda vidim liverpool 5. to je to. ne citam dalje
Odlična online igra!možete biti menadžer svog hokejaškog i/ili nogometnog kluba.U razvoju je još mnogo sportova kao što su rukomet,košarka,formula i mnogi drugi na koje se možete također već sada registrirati!Pregršt taktičkih opcija,pogotovo u nogometu.Tržište krcato igračima i zaposlenicima.Možete graditi ogromne stadione.Prijenos utakmica uživo.Trening centar,sportska akademija,obrazovni centar...Preko 350 tisuća aktivnih ljudi iz cijelog svijeta.Jako aktivni forumi.Liga prvaka, kup kupova,vlastiti turniri za vas i vaše prijatelje.Dođite i probajte pa ako vam se ne svidi lako odustanete .Evo link:http://www.powerplaymanager.com/r121512