Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@no_name - potpisujem ! svaka cast :)
@nnnn jako glupa izjava.....cini mi se da je to ona jedna od tri titule koje je real najavljivao da ce osvojiti u narednoj sezoni pa evo ispadose na samom pocetku........da li ces tako govoriti i za ligu sampiona mozda da je nebitna kada ispadnu????
a dali je iko od vas kontao da ljudima nije stalo do ovog takmicenja. igraci nezxele da se takmice na 10 strana, pa su zato namjerno pustili da ispadnu.
SMRT real madridu FAŠISTIČKOM KLUBU.LONG LIVE BARCELONA@IBRACADABRA
hahaha,,,MADRID CABRON,,,SALUDA ALCORCON,,,,,hahhahahahahaahaa
zato je moc imena barca uzela 5-0 Cultural Leonesa......viva barca ...cekamo real aBd...cccccccc
jos jedan dokaz da fudbal nije do individue/a vec do tima, jednog i jedinog. i ovo treba da bude bih dokaz da se ne trebaju ni trunka bojati protiv portugalskih picaka!!!!
HA HA HAAAAAAA,,,,PA STA I OCEKIVATI OD NAPUHANIH \"ZVIJEZDA\",,
Makar su gosti vodili?????
pa ove bi i jadni Zeljo dobio... :)