Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Dionis A Realu treba izbrisati 5 trofeja jer je tada igralo pet-šest klubova iz čitave Evrope, Real svake godine direktno u polufinale!
ja kod ovog barcinog portala matematikr majko mila.. 9 liga sampiona su samo za nijansu vise od 4 lige sampiona.. Hehe.. Svaka cast.. I federalni ministri primaju platu samo za nijansu vecu od prosjecne plate federacije.. Razlika je nijansa.. 3000 maraka..
Ajmo Barcini \"navijači\" tj. ljudi koji prate nogomet od 2008. godine. Govorite da je Franco Realu donio titule. Ajde sada idite na google i provjerite kada je Franco vladao i provjerite koliko je ko titula osvojio. Real ja mislim jednu više. Franco je navijao za ATLETIKO MADRID. U to vrijeme tzv. \"Vojnicki klub\". Barca trenutno ima snažan kolektiv, tu su trenutno najbolji. Ruku na srce. Ali Real Madrid je institucija. Klub sa toliko historije nikad neće biti pod sjenom Barcelone. Bez uvrede. Za njih nije niko cuo dok ronaldinjo nije poceo igrat za njih. Borilise za kup uefa prije 5-6 gdina. Real Madrid es un enetrno, barca es un moda. ;)
E jebi ga ova Barca se slomi osvajajuci ove trofeje i opet ima manje nego Real ,i to je sranje sad kad su ih gotov stigli ovi ce im opet pobjeci e jebi ga ..lol
koja kljusad pišu ovakva njesra!? kako se mogu poredit titule Barce i Reala, mislim Real ima više važnijih titula! Real je gigant! puu!
jao jeste ljubomorni,iako idu vama u korist dva trofeja manje su uracunali barci hehe,real je postao kanta za nabijanje,nema tu vise one moci kao rpije iz vremena franca :))
Ova Barcelona je nesto poput Torpeda... racuna neke velesajamske kupove, a ove regularne trofeje sto je osvojila - najmjesteni su. Su.pci koji ce odgovorati neka opet pregledaju utakmicu Chelsea / Barcelona.....
pa ova barca racuna kup kralja fahda i kup hanke paldum kao da je jednako vazano sa ligom prvaka ili nacionalnim prvenstvom, jesu oni trenutno najbolji tim al realno jos puno puno pure ruckit da bi mogli u istu recenicu s realom po osvojenim trofejima...
Ako je satisfakcija Barcinim navijačima da im broje trofeje koje se osvoje kroz jednu utakmicu.. nek im bude.. svakako im treba još 100 godina kako bi dosegli Real u bitnim trofejima.. ii nemojte mi sra** o Francu i ostalim glupostima, jer je Franco bio navijač Atletica ,razlika u tome periodu je možda 4-5 trofeja u domaćem prvenstvu.. Barcu do ovog perioda uspjeha niko nije shvatao ozbiljnom ekipom jer su prvu titulu LP osvojili 92\' do tad su osvajali nebitne trofeje kao sve minorne i pokranijske ekipe :)
Netačan podatak, Barcelona ima titulu više. BARCELONA - REAL MADRID 74-73 Liga: 21 - 31 Kup: 25 - 18 Super kup Španije: 14 - 9 Liga prvaka: 4 - 9 Kup Uefa: 0 - 2 Kup kupova: 4 - 0 Evropski Super kup: 4 - 1 Svjetsko klupsko: 2 - 3
JA NE KONTAM.
gaaasss gaassss,i predje barsa reala i sda ce real da puse u ledja barsi
@Don Corleone A nisi napisao da se ta djevojka zove Kristina i da su joj oni naučili zajedno zabijati :-D
treba im izbrisat 3-4 trofeja zbog prevara sa Platinijem i Uefom..
tokom boravka u Japanu, Messi je pokupio neku manekenku, i naravno idu u hotel da je \"zvekne\". Ulaze u hotel, a na krevetu leze Xavi i Iniesta, pita djevojka sta je ovo? Lesi odgovara, ja bez njih dvojice ne znam zabiti. :)