Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kakav fudbal. Koliko neki od nas voljeli Barceolnu kada igra fino, u ove obadvije utakmice su stvarno bili katastrofalni. Podsjecali su na igru prethodnih godina kada bi dosli pred sestnaesterac i nikada ne uputili sut prema golu protivnika. Lako je nabusiti slabi Real koji kod kuce mora igrati ofanzivan \"El clásico\", treba znati dati gol svakoj ekipi. Reprezantacija Brazila iz SP 2002 je mogla dati go i kada je svih 11 protivnickih igraca (npr. Italije) napravilo bunker u svom sestanestercu. To ocekujem i od Barcelone ako milsle igrati takav dopadljivi fudbal. Sudija ih je izvukao. Svi neznalci koji govore o napucanim loptama, itd. neka procitaju pravila, lako ih je naci.
hahaha zanimljivi ovi komentari..... a niko ne prica o tome kako je bilo u Barceloni, o onom penal na Henry-ju... o \"crvenom kartonu\" koji j etrebao dobit Balck.... a usput da je bila kakva zavjera, zar bi dao onaj crveni karton... koji i nije bio!!! ali nabijem ja ekipu koja se kuci brani.... vidjel ko podatak 300 pasova u prvom poluvremenu!! hahaha kao da su Italijani!! BAMOS BARCA, BAMOS, BAMOS!!!
Sve navijace celzija,pogotovo cetose nataknem na civiluk.
sramota za fudbal bi bila da je chelsea proshao u finale a ko je bolja i jacha ekipa nema dileme u finale je mogao samo guss hidink ili barcelona jebiga hidink je popushio jer se branio ko chchenija sa igrachem vishe umjesto da je zabijao golove sad shuti i pushi barca je trenutno najbolja ekipa na svijetu i to che se vidjeti u utakmici sa manchesterom i to bez odbrane!!
Celsi je zasluzio da prodje i da se konacno osveti man unitedu. Barsa nema sanse protivi njih ima da im se Ronaldo nadaje golova
Ja koliko vidim u finalu igraju Manchester-Barcelona..a Chelsea???pa moze igrati po engleskoj,i gledati ovo finale na tv-u!
Supciclona nije ufinalima!!! Tom Henning Ovrebo je u finalima
\"jednom pogodili go i to je to\"... upravo!!! VISCA BARÇA
sto sad na sva usta ne govori kako je sudija los. i kakva je to igra pred svojim golom posjedovat loptu a od sansi ni traga. jednom pogodili go i to je to
me¸s que un club!! f.c.barcelona chelsea me sinoc podsjecao na igru koju pitari forsiraju od kada znam za sebe na svaki kontakt padaju, kukaju, vriste, mole, placu....svaki im je duel ili napucana lopta penal, a da su se malo vise bavili sobom onako oslabljenoj barci su mogli strpat bar jos dva gola..istina je da je sudija bio ocajan ali je isto tako i abidalu dao crveni za nista
Ekipa koja vrijedi na stotine miliona eura igra bunker kao neki tim iz Luksemburga, Zanzibara...:))) I sada se kao bune, hoce ljudi u finale hehee... Sudija sinoc jeste grijesio, ali sto niko ne spominje onaj cisti nedosudjeni penal za Barcu kada je Anri povucen??? Kako bi se Celsi proveo da je mora stizat Barcino vodstvo??? Sve u svemu najbolje dvije ekipe su u finalu ali Barsa ce biti sampion!!
dalje je otiso bolji tim neki igraci celzija nisu zasluzili da igraju za taj tim
niti jedna od sinocnjih ekipa nije mi mrska, ali mi je draze sto je barca prosla iz razloga sto od tretnutka dolaska abramovica celzi igra dosadan fudbal. po igracima sa kojima raspolazu trebali bi svakoga nakantati barem 2, 3 razlike, al jok oni igraju dosadan fudbal. zato mi je drago da je pobijedio napadacki fudbal, mada sinoc barsa nije mogla nista pokazati zbog taktike celzija. trebamo li doziviti da pobjedjuje defanzivni fudbal??? kao npr. kad je cannavaro izabran za igraca godine. bruka. zato mi je drago zbog barse. a za one koji ipak mnogo vise vole celzi, sjetite se kako je leprsavo i lijepo za oko igrao kada nije bilo ovih silnih zvjezdica, vec igraca i majstora poput zole, hasselbanka, tore andre flo i sl.
idi bolan njivu kopaj....i ne pricaj gluposti...Obdaniste u finalu, hahahah!
Koja karina od ekipe ova Barcelona. Jadovi nevidjeni, ko da su juce iz obdanista izasli.