Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
skupimo pare pomozimo momku u nevolji..broj žiro računa je 0000006384838739283
Raulove muke cudno jedno.
Baš čudno od igrača Reala :D Prvo Ronaldo, pa Casillas, pa Ramos pa Xabi Alonso, pa sad Raul. Ima tu još i Nadal ako ćemo gledati i navijače Reala :D
@LuckyLuke1 Ne pokusavaj prebaciti krivicu glavnih utajivaca poreza iz Barse :P Ti nesto nabrajas zasto znate samo vi navijaci Barce...Osim toga, ovo veze nema sa Realom, vjerovatno bi znao da si procitao clanak, a ne samo naslov! :)
@Geograf , not... Ronaldo, Casillas, Ramos i Mourinho su bili optuženi za utaju poreza još tamo 2011-2012 godine. Ako hoćeš naći ću ti na netu članke. Odnosno pokušat ću a vjerovatno ih ima i sad... Messi, Neymar i Mascherano su tek poslije optuženi. Jbg ugledali se na njih :)
imaginarnih para