Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
'Daj boze sceri da te aga hoce sli cigsni se oko kuce vrte' (cinjenica)
sreca pa se klix strucnjaci ne pjtaju nista
Nisam siguran ko su veći debili ovdje. Ili taj španski Marce, ili talijani koji navodno prevode, ili Klix koji ovo stavlja. Nije on ni pribliznog kvaliteta ni za jedan od ova dva kluba. Ako ode, grijat ce im klupu.
Što brate slatki izvan terena ? Neka odigraju prijateljsku utakmicu, pa ko izgubi dobiva pojačanje !
koliko ima mrtvih i ranjenih?
hahahahahahahhahahaahha Cuj Real i Barca Uozbiljite se malo,mislim drag mi je Pjanic al daleko od toga da je neka igracina. Prije 7god je bio talenat a evo i dan danas
Rat???? Odoh izvaditi onu prasnjavu pancirku! Onako najrealnije, Modric nije nista bolji od Pjanica sta vise Pjanic je u nekim situacijama bolji.
Pa kad se mogao baljic prodati i druge ine individue u real sto ne bi mogao i miralem. Ipak im lose ide
CUJ RAT ZA PANJICA....E PA VIDJET CEMO GDJE CE PRECI...NISU BUDALE DA GA KUPE NI JEDNI NI DRUGI...ALI KLIX PO UHODANOM SISTEMU PRODAJE OGLASE :) SJETIMO SE SAMO SUSICA I NJEGOV PRELAZAK U BARCELONU,PA NJEGOV NETJEK U INTER U MILAN ITD...PANJICU JE ROMA VRHUNAC KARIJERE,JEDINO MOZE ZAVRSITI U ENGLESKOJ I DA MU NEKO KOLJENICA MALA POLOMI I AJD CAO
Nema potrebe da se sekirate, odgovornost je preuzeo ISIL :)
A što je on to u Romi odličan? Kao, u reprezentaciji zaboravi igrati a u Romi zna. Isti je kao u reprezentaciji, samo u Romi ima vrhunske suigrače koji mu čuvaju leđa + pogodi koji slobodnja ili sakupi asistenciju iz kornera kojih izvede 20 komada po utakmici.
Jel pocela opsta mobilizacija?
Mogo bi Pjanke u spaniju prebacivat niskoprofilne u zivom zidu:)
Pjanic nema pojma! Nikada nece preci ni u real ni u barcu! zivi bili pa vidjeli!
samo nek' se ne puca!
Ja čuo katalonija se hoće odvojit od Španije,ako ne dovedu Pjanića :D Porasle tenzije pravo ccc :)