Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za :hare 03.09.2010. u 22:28 :: pushi racku polaHko (nepismeni negativac, zaboravio si ubaciti H u ***** cundaru pederisko jedan). Bosna ce svakako dobiti Francuze. Njihov stil odgovara ovoj repki.Ako Susic nekog poznaje trebao bi znati Francuze, pa i sam je Francuz. Sto se tice Dzeke, tom covjeku treba manager kakvog ima Ibrahimovic. Ne mozes pustit svog starog da ti gubi milione dolara jer ne poznaje prilike u business-u futbala. BiH:Francuske koke: 6:1. P.S. Ne serite na nacionalnoj i vjerskoj osnovi, idite na politcke stranice i tamo se prodajte djavolu, ovo je samo za one koji vole loptu.
Svaka cast za pobedu. Komentatora definitivno treba menjati. Strasno koliko nije orginalan.
Tuzno je da se jos uvijek zamaramo nogometom i pobjedama nad ekipama koji imaju vise lijevih nego denih nogu.. Nasim igracima treba dati krampe u ruke dok jos nije kasno.
Ibro je bola car,srčan je igrač i uvjek daje sve od sebe.To prepoznaju svi,pa nije slučajno da kad Hajduku krene loše Torcida zaziva njegovo ime.Ako Modrić vrjedi 22 milje vrjedi ibro bar 22.5.Pozdrav iz ŠB.
E da su francuzi dobili Luxemburg,ne bi se moglo zivjeti od njihovog likovanja,jer gledajuci FIFA rang listu ,u zadnjih par godina nisu u stanju dobiti nisko rangirane ekipe (na primjer Kina),a vidjeli ste EURO 2008 Iili SP 2010.Od njih je ostalo samo ime na zalost,jedina stvar sto bi moglo kao \"pojacati\" ovu njihovu ekipu je povratak kaznjenih igraca,ali i sa njima nije bilo puno bolje.
Znade li netko šta znači BiH? Odgovor:Bog i Hrvati
hehehehe,evo kazu bogdan ceko ga primio sinoc e neka ruke im se pozlatile,da hoce jos usljanovica,dao bi im sta pozele svaka cast za sinosnje navijanje i prebijanje
ma sa francuzima igramo nerijeseno, a potopice nas albanci i bjelorusi pa opet bice kao nismo imali srece.............i ne serite bezeze..... Valjda cemo se kvalifikovati........
Od Francuza pusimo, a vi pisite sta hocete.
da li je ko provjerio jeli dodik ziv ili je imao srcani udar :-)))
bravoo zmajeviii....odlicna igra :D moramo uloziti sve napore kako bi Francuska pala na kosevuuuu Suspenzija nikakooo------savez napolje svakakao :D
nema vi ste fudbalska \"velesila\".Koji ste u poredku FIFA-e 52? 63?
savez napolje !!! savez napolje!!!
Bas smo masinerija, ono je bio uzitak gledati kako lopta klizi, ko na snjuri. Gledao sam paralelno s nasom tekmom jednu evropsku reprezentaciju od koje se naravno uvijek ocekuje najvise plasman, a nasa ekipa je izgledala mnogo brza, uigranija, niko ne davi loptu, igra se na prvu i to najpreciznije sto se moze, a konacno smo nasli i rjesenja za bokove. Da su mnogo bolji protivnici igrali protiv nas ne bi se drugacije proveli. Stoga samo hrabro protiv Francuza, ljudi ce doci totalno s.j.e.b.a.n.i na Kosevo i treba im odmah u 1. poluvremenu uvalit 2-3 komada, pa nek napadaju poslije koliko hoce. Bice gusto, bice 3:1.
pobijedila Luxemburg a Srbija Farska Ostrva? E jesu vam protivnici. Hahahahahahahahahahahhahhaahha....