Nogomet
0

Raspisana tjeralica za Zvezdanom Terzićem

FENA
Ministarstvo unutarnjih poslova Srbije raspisalo je tjeralicu za predsjednikom Nogometnog saveza Srbije, Zvezdanom Terzićem zbog osnovane sumnje u zlouporabu službenog položaja.

"Za sada je utvrđeno da je Terzić, u svojstvu direktora OFK Beograda protupravno prisvojio 1.1 milijun njemačkih maraka od jednog transfera u inozemstvo," stoji u priopćenju MUP-a kojeg su objavili srpski mediji.

Čelnici srpskog nogometnog Saveza ostali su zatečeni i neugodno iznenađeni posljednjim vijestima. "Iznenađeni smo viješću koja je došla do nas, večeras ćemo obaviti konzultacije sa dopredsjednicima saveza. U ovom trenutku ne mogu kazati ništa više," izjavio je za Tanjug, glavni tajnik nogometnog saveza Zoran Laković, dok je dopredsjednik saveza Tomislav Karadić naglasio kako je vijest o tjeralici za Terzića još uvijek neslužbena i tijekom sutrašnjeg dana će se i službeno očitovati.

Jedan od rijetkih koji je stao u obranu Terzića, koji se trenutačno nalazi na liječenju u Londonu, bio je direktor OFK Beograda, Vladimir Bulatović.

"Zatečen sam posljednjim vijestima, međutim vjerujem kako će se sve vrlo brzo razjasniti. Kao bivši Terzićev suradnik vjerujem da je on nedužan i da će to lako dokazati," kazao je Bulatović za Tanjug.