Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahhahah sta ocekivati od covjeka kojeg je babo postavio za selektora. I time postao Vicin rob, koji mora dizati ruke u izvrsnom odboru za sve sto Vico zeli.
tako će sve izgledati dok ne budu igrala djeca koja zaslužuju da nose dres reprezentacije
I dok ih budu vodila djeca grobara bh fudbala
I onda kaze, eto bio je Talent ali nece da igra za nas.. Pa naravno, ovo je igraliste za neku djecu koja imaju nekog na funkciji a talenti nek sebi traze druge repke..
Citam komentar za izgublejenu trkmu juniora 2:0 sinoc pise covjek eto tako trrba kad ne uzimaju momke izvana jako igraju treniraju akademije i sl.Evo Rascic je uzeo izvana 8 igraca iii sta bi? Kod nas ljudi misle samo mi treniramo a drugi sjede i gledaju tv.Poljska ima 15 puta vise stanovnika samim tim i mnogo veci roster igraca. Da se razumijemo sve selektore treba staviti pod monitoring.I ovog i onog iz juniora pionira i sl.Medjutim nije sve ni do igraca.
Sta reći kome poruku poslati
Bravo selektore ko ti je babo veliki igrac Bajerna i sportski radnik dugogodisnji ....
LOPOVSKA POSLA SAVEZ NAPOLJE GNJIDE MRTVE
Dosta je vise podobnih… odlazi ubleho iz Goražda
kadeti treba da su bitniji od A selekcije
sramota
po prezimenima vidis da se u repku upada vezom
Ovaj Raščić ne bi mogao u mahali biti trener, a ne selektor
Selektor na račun onog starog lopova Dina sve vana go čestitamo na pobjedi😂
ahahhaahha jooj mi nismo ni za sta, jedino mozda kosarka al i to jedva