Pokušat će pomoći novom klubu
0
Raščić: Hladno je u Novom Pazaru, ali sam se navikao
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to Rasa samo guraj, idemo Gorazde :)
Almir Rascic pitarski prascic... Kloc kloc javi se
gurao me babo moj joj,joj,joj
Svi znamo da su sanđžaklije srbijanci i to pravi srbi kao što su ovi hrvati i srbi u BIH ustvari bosanci katolici i pravoslavci. Ko je vidio jednom sanđžakliju u životu a kamoli imao posla sa njima zna o čemu govorim. Šta piše sanđžakliji u pasošu? Piše Srbija. Šta mu piše u ličnoj karti piše Isto. To su srbi.
„Iako je Sandžak izvan granica Republike Bosne i Hercegovine, mi trajno ostajemo zainteresirani za taj dio našeg naroda.“ (Alija Izetbegović, o Bošnjacima u Sandžaku)
Novi Pazar je jedan od najslabijih ucesnika jelen super lige, ali bi u Bosni verovatno bio najjaci :D
E jesu se usrećili kad im je on jedno od najvećih zimskih pojačanja
eto u Sarajevu je puno toplije..k\'o da je sa kariba dosao pa mu hladno..
Admire Raščiće, pusti folove, upregni volove, davaj golove!!!
Volim ŽELJA!
Bosna i Sandzak, jedan narod dvije drzave
ako ko ovo od sandzacke brace cita nek zna da su prave sarajlije sandzaklije uvijek gledali kao bracu. ovi sto ih pljuju to su smrde koje se kriju iza nasih usernameova :)
sarajevo i novi pazar bratski gradovi, vazda bili i vazda ostali. sretno brate ;)
legenda bosanskohercegovackih klubova zelje i sarajeva u bratskom gradu. svu srecu ti zelim oderi te smrdske gadove tamo, bosniak power
Heheh konjine sa grbavice,ofirni ste previse. Rale kralju sve najbolje.
ko je bio na Olimpik- Željo ove jeseni zna zašto je ovaj praščić pobjegao iz države... Bekaneee, beeeee...
upregni volove