Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
G.l.u.p.a.n.e. i ja sam mu.sli.ma.n. Govorim za nase dobro,jer ako jedni furaju turke,drugi srbe a treci hrvate onda nase zemlje u biti i nema.Ako i dalje budemo tako razmisljali,trebamo se podjeliti a kako vidim tako ce ibiti posto mi udarate minuse na komentar.Ovaj gore govori kako je nasa A rep.Turska!? E svaka ti cast,zvanicno si gori od b.a.k.i.ra,mora da si glasao za S..D...A...I onda se cudite sto iz hb ne priznaju drzavu ili iz dr.entiteta...Kad ste toliki huligani i nedate na svoje,onda vi i ratujte,ja bogami necu 2 puta uzalud,a kao da gledam pobjegli bi opet i iz njemacke bili turci!Ako su vam oni braca,zasto onda priznajete ljiljane,furate nasu staru zastavu?Ocigledno neznate hist.ove zemlje.Daleko cemo dogurati sa ovim paradoksalnim razmisljanjem!
Eto,eto snage PORTUGALA....KILAVO KROZ KVALIFIKACIJE,PA U BARAŽ,PA SUDIJA I PLATINI,PA 0:0 sa MKD,a Turci ,Turci jih isprašili,hahahahahahahahahahahahahahahahahahaham AFERIM!
svaka cast braco turci uz vas je cijela islamska republika Bosna samo tako nastavite
Toliko o velikom Realu i o priči Realovaca kako Messi ne postiže ništa sa repkom, a klcevi iz Reala sami sebi golove daju i fulaju penale. HAHAHAHHA
Dobro ba vi pametni...ajde sad sta vi predlazete,kakva je buducnost BIH.Sta da sad radi muslimanski-bosnjacki narod,koje su opcije???Ajd sad da vidimo,ja sam d.e.b.i.l. ok vi ste pametni,pravi muslimani,primjer drugima da vas cujem.Nista konkretno ne navodite,koje su opcije,razvoj dogadjaja???
Da ti nije bilo mus.limana da te brane g.ovno jedno sad bi ti tvoja braca \"preci\" kako kazes, hodali po koscicama. Zato ne jedi g.ov.na i poklopi se.
Bitno je da imas istomisljenike, eee moj jado jadni.
Ovaj SA pravi d.e.b. il, kako se provaljuje covjek to nije normalno.hahah
U BiH svi moraju zivjeti jedni pored drugih u strahu od novog rata jer nam je takva sudbina dok god nam sudbinu kroji religija. Onog momenta kad budemo vise ljusd a manje katolici,muslimani i pravoslavci zivjecemo bolje i sigurnije. Zlocine nisu cinili komunjare i ateisti, cinili su ih vjernici.
@Emina oci moje lijepe,ja navijam za Bosnu,ne za turke,srbe ni hrvate,za BOSNU,kapiras!? Da sam hrvat,katolik ili bilo sta dr.izjasnio bi se vec ranije,nebi se stidio toga. @... Glupane,moj otoc je jedan od njih,musliman koji je branio ovu zemlju i koji me odgojio ovako.A..l..i...j..a je necovjek koji nista nije dao ni mom ocu a ni drugima koji su ginuli za ovu drzavu.B..a...k..i..r i R...e...i..s nastavljaju tamo gdje je on stao,zele nas posvadjeti opet,a kada bi se zaratilo,prvi bi oni svoju djecu poslali vani,a nas glupi narod bi ostao kao da brani njihovu ideologiju.Moj stari se uzalud borio da bi takvi kao ti prizeljkivali jos jedan rat.Kad si mangup ajde digi se i ratuj kad si pun mrznje,sta cekas koji k...c. A o ovome sto me zali,i sto tvrdi da neznam historiju,jer \"mislim\"da su nam preci bili katolici,nemam komentara! @raja i ostali,hvala na podrsci...bio sam se prepao da nas nema dovoljno istomisljenika,al eto sad mi je lakse. :)
Da samo znas kako me \'ladno zabole za Tursku...a ne samo nju nego i za Hrvatsku i Srbiju...
Bosnjaci je imenica koja oznacava stanovnika Bosne i krscanina i muhamedanca. Sestro mila pravi Bosnjaci(bosanci ne navijaju za tursku ni u snu.
Ma logika ovih komunjara je superiska - treba mrziti Tursku jer nas je napala i okupirala prije stotine godine. Ali Srbiju i Srbe treba voljeti, cak i za nju trebamo navijati, iako je izvrsila agresiju prije samo 15 g:) Mars govno jedno zajedno sa \"bracom\" Srbima, Turcima, Hrvatima...svi su oni okupatori, SVI su oni neprijatelji.
SA je obicni provokator, vjerovatno Hrvat. Pravi Bosnjaci navijaju za BiH, ne za Tursku, Hrvatsku, Srbiju ili nesto trece.
Cinjenica da da su nasi preci bili katolici nema veze sa desavanjima 92. Niko nije ni zaboravio ni oprostio. Valjas gluposti.Ratovi su rezultat primitivizma i zatucanosti, to je nasa tragedija i usud. Nezaboravite da se zmaj od Bosne okrece u mezaru na spomen prijateljstva s turcima.Sad smo to sto smo : uglavnom bosanci -muslimani,pravoslavci, katolici,ateisti,srbi,hrvati,crnogorci,sandzaklije itd.
@SA: a kako se ponasas prema prijateljima islamske vjere koji navijaju za ovu zemlji, ciji su ocevi branili i ginuli za ovaj grad i za ovu drzavu? Ili treba dati neko posebno priznanje nekome zato sto je katolik i pravoslavac?
divi sabana sto se dive turcima. pa sta su bili nasi preci nego slaveni i krscani pa nisu dosli iz mezopotamije.