Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi su bolji od vas i džaba vam srce i da ga imate. I to dokazuju godinama.
Pa vi to i svaki put pokazete. Borite se, svaka vam cast. Samo sto su oni bolji i dobiju vas svaki put....
pokazi sta hoces, trica vam ne gine, realno
Ne znam sto ove igrace i trenere pitaju za komentar..uvijek isti odgovori..dacemo 110% sebe, igramo srcem, treba hladne glave uci..bla bla..mogu komotno uzet jedan snimak i pustat ga stalno..
ako vjerujes, klubovi fudbalere salju na kurseve da bi mogli davati ove standardne, beznacajne i prazne odgovore. Za to sve su krivi novinari koji od bilo kakvog "nestandardnog" odgovora pokusavaju napraviti senzaciju. Traze neka dupla znacenja i pokusavaju to iskoristiti u vlastitom interesu, a u 99% slucajeva protiv interesa kluba i igraca. To sam pratio duze vrijeme, i bio svjedok kako su mnogi fudbaleri, naivno odgovarajuci na pitanja novinara, posloje toga u medijima bili doslovno razapeti.
Pa kako god opet je to derbi..gdje je sve moguce...dobra je kvota na Real za singlati oko 5 ... bar cvaju probati..nikad se ne zna
Real Madrid uvijek ima najgore pristupe ovakvim utakmicama, pogotovo protiv Barce i Atletika, valjda će Zidan nešto da uradi a ne kao onaj Benitez nafurao ih i naše "zvjezdice" se digle a Barca ih spustila!
Srce, karakter, stav i džaba opet.
Bice jebeno,Real nema sta izgubit.
ima, 3 boda :D
@ma3 Ma po vecini vec su izgubili titulu,ako izgube nista strasno. Dok ce ganjat osvetu za 0-4 i pokusat malo poljuljat umornu Barcu,rijetko kad je neko u Clasicu bio autsajder ko sad Real,iako sam misljenja da je bezveze ovo zgazice vas Barca,unistice itd. Real je napokon kompletan i sigurno ce bit jebeno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)