Stigao iz Rusije
105

Rahmanović pauzu iskoristio za odmor u rodnoj Tuzli, uručio je poklon gradonačelniku Lugaviću

D. P.
Lugavić i Rahmanović
Lugavić i Rahmanović
Bosanskohercegovački reprezentativac Amar Rahmanović zimsku pauzu provodi u svojoj rodnoj Tuzli i iskoristio je priliku kako bi posjetio gradonačelnika ovog grada Zijada Lugavića.

Rahmanović (29) igra sjajno u Rusiji otkako je 2022. godine iz Konyaspora stigao u Samaru. Ove sezone za klub je upisao 18 nastupa uz po tri gola i asistencije, a nakon toga uslijedila je zimska pauza koju je iskoristio da posjeti svoju BiH i rodnu Tuzlu.

Tokom odmora u BiH ovaj iskusni veznjak iskoristio je priliku i posjetio gradonačelnika Tuzle Zijada Lugavića. Rahmanović je Lugaviću poklonio dres reprezentacije BiH te mu poželio sreću u izbornoj godini.

S druge strane, Lugavić je izrazio zahvalnost na posjeti te pružio podršku Rahmanoviću i Zmajevima u predstojećim utakmicama baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo, a sve kako bi BiH zaigrala u Njemačkoj predstojećeg ljeta.

Podsjetimo, BiH će u polufinalu baraža u martu biti domaćin Ukrajini, a u slučaju prolaska, u finalu bi bili domaćini Izraelu ili Islandu. Rahmanović je prošle godine bio solidan u dresu Zmajeva.