Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E kakvu smo drzavu imali i unistili smo je i sahranili do te mjere da odnosi izmedju ljudi vise nikada nece biti normalni! Ovakve vijesti bi trebale da budu normalna pojava, a ne da se navode kao svijetli primjeri... ali zato sto smo stok.a ovaj clanak jeste svijetao primjer za nas! A tek kakvu bismo fudbalsku, kosarkasku, rukometnu, odbojkasku, vaterpolo, tenisku... reprezentaciju imali... bili bismo najvece sportska sila na svijetu!!! Ali ne zasluzujemo bolje, jer smo sto.ka !
Stvarno je igracina za 10. Zaista, da je ostala Juga, sada bi se igrali sa svima. Od Brazila pa dalje..
Krasić je igračina! Pratim ga kao i nase dijamante jer je prva klasa i normalan je momak. On i Dzekson u Manchester, najbolja opcija za obojicu :)
t4est
Golman-Handanovic,d.b-Srna,l.b-Kolarov,c.b-Vidic i Ivanovic d.spoljni-Krasic,l.spoljni-Kranjcar(Jovanovic),zadnji vezni-Stankovic,prednji vezni-Modric(Misimovic),napadaci-Dzeko,Vucinic(Jovetic,Ibisevic,Zigic,Olic,Pandev)
@w moj jarane,sta ces kad bagra nemoze zajedno da zivi!
Ovaj isto kao Miralem izrasta u igračinu,ebote kakvu bi reprezentaciju imala sada nekadašnja SFRJ...nisam nostalgičar ali je činjenica u pet na svetu 100%.
Vijesti koje govore o normalnim ljudima treba zabraniti prije nego što izbije mir.
nele, respect za komentar. . . :))
za ovog Rahimica ne znam kakav je, ali Ivica Olic je igrac jedan po jedan... lik gine svaku utakmicu i to je za RESPECT... a Milos Krasic ce biti jedan od najboljih igraca u Evropi...