Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvo je ono poskakivanje,ko ga je učio da onako šuta penal??? Ccc.Smješno je ovo nije dijete od 7 godina na golu.
Pa je li moguce da se golman Celika na svaki penal baca uvijek u istu stranu,a i ovaj posljedni penal Celika,gdje ces u ovom momentu utakmice eksperimentisati budalo,steta lijepog navijanja Zenicana
Otisao sam na utakmicu nakon dugo vremena. Navijacu na nivou, prelijep ambijent. Utakmica kao utakmica nije losa, Celik ima jako mladu ekipu, i ovo je domet trenutni. Napadac Celika Sijerkic nije dorastao za ovakav klub, i moraju sto prije naci zamjenu za njega, i dovesti igraca kojem ne treba 10 sansi za gol. Zapazanja sam da je stadion oronuo totalno, ne odrzava se nista. Ako vec grad nece da ulaže, bar ovi iz Celika mjesecno da kupe 10 kg farbe i boje, da se malo osvjezi.
Tragičari Čelika su bili Žuno i Zukić, njima je golman Radnika Lakić odbranio dva penala, dok su svi igrači gostujućeg tima iz Bijeljine bili precizni i zanimljivo, svi su šutirali u desnu stranu gola. Znaci prema napisanom Celik ukupno fulio 4 penala.
Šteta...
Cijeli život šutaš loptu ništa drugo ne radiš,i ovako izvedeš penal nekim poskakivanjem,ideš radiš pripreme pa se čovjek zapita poslije ovoga što se ide na pripreme je li se stvarno tamo nešto uči ili tek onako. mislim stvarno nigdje veze.Isto da vozač koji vozi autobus čitav život,jednostavno upali ga i pravo u stub.Dečko to ti je profesija.
Bice Celik opet sampion
Evo prilike sarajlicama za njihovih 5 minuta slave
A vi 20 dana slavili što ste nas prošli na penale. Ponadale se jade. Jbg ubi ljubomora.
I kad gubiš tu smo mi, Tvoji vjerni sinovi!!!
Mislili Celikovci na penale do finala, hajte kuci. Zasluzena pobjeda i sve cestitke Radniku 👏