Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ fojnica. Nisi nikada bio u Makedoniji, jos manje u Skopju, to se vidi iz ogorcenosti tvojih komentara, koji se baziraju na predrasudama. Vjerovatno ne razumijes ni sada sta ja i o cemu govorim, jer vokabular ti je ogranicen na ono malo rijeci kad kazes mami da ti spremi rucak, jer si ti ,,jako,, zauzet na pc-ju. Palis se nacionalizam, jer curu, da ne kazem trebu, lomis samo na chatroulettu. I na kraju dolazis iz takve male rupe u Bosni, de ce najveci ,,sevap,, biti kad vam se granice otvore pa ti prosetas i vidis da je svijet veci od tvoje mahale.
@biljana ti ista kao tvoji indijanci u skoplju
Poshtovana redakcijo! Nije tacno da su makedonski navijachi majmunski isvirkivali Amoa i Ngoga, nego Grka, Kirjakosa, ili kako se vec zove... Bila sam na utakmici i znam... Zasluzuje li Rabotnicki kaznu za to, nek UEFA odluci!
Ma dosta vise i ovih glupih prica o rasizmu, jos malo nece se smjeti pogledati crnog igraca, i to ce se okarakterisati kao rasizam. Majmunski poklici? Sta je tu rasisticko, na ovakav nacin nerijetko i bijeli igraci budu tretirani. Na Kupu konfederacija prosle godine, kad god bi jedini bijeli igrac Juznoafricke Republike dobio loptu, citav stadion bi reagovao na veoma slican nacin. Ali, oni su, toboze, samo tjerali zle duhove. Sad se i Henry u Americi zali na evropski rasizam. Znaci da je sudija svirao igranje rukom protiv Irske, i to bio bio rasisticki ispad.
pa dobro, je li skopje ili skoplje??? eh, sta uradiste od lijepog srpskog jezika...
Ma nema veze kakva rasisticka vrijedzanja jedino je bio vrijedzan kirijakos (nadam se da sam mu pogodio ime) jer je grk, i svaki njegov kontakt je bio izvizdan a to da su n`gonga vrijedzali nema veze ja sam bio sinoc na utakmici i to nije tacno, mogu nas kazniti ali ne za vrijedzanje na rasnoj osnovi vec zbog vrijedzanja na nacionalnoj osnovi (objasnio sam gora zasto), pozdrav iz Skoplja ;)
makedonska ganijaci je umnogome slicna onoj boshnjachkoj.
pa to se siptari umjesaju