Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi ovu repku nikad pobjedili nismo - malo se stisajte narode! Vjerujem u pobjedu, ali do tad - psssst!
Treba se pazit Irana. Imaju slabu ekipu realno, ali Queiroz je dobar takticar i dobri su defanzivno. Igrat ce bunker protiv nas. Veliki su i borci, to znamo. Moramo njih pobjedit ako zelimo dalje.
Samo + za nas , sumnjam da smije da igra i sa 2 protiv nas , prema tome 6 napadaca je glupost , doduse i imi sad sa ovim Zukanovicem skartom imamo 6 igraca na istoj poziciji cccccc , a mogu igrat istovremneo samo 2 a i to samo protiv slabijih repki : Pjanic, Misimovic, Medunjanin , Ibricic (Džekina sobarica) , Hadzic (germanija) i Tin-Sven (amiđić)
e queiroz cak i da ahmedinedzada povedes, natankacemo te 6 komada za ono sto si nas s portugalom izbacio za proslo svjetsko
.hebes to, jedan je Dzekooooooooo,
auu Djole Bog te vodi 6 napadaca i dok se svi izredjaju na Bosni to je 6 komata..kukuu ARG+IRA= 13..mnogo..pa ovo je crnje nego sto sam mislio
sve je u znaku crnog. crna lista, crni nigerijci,crna argentinska ekonomija,crn iran, crno se piše bejha.
eto,ja kad im kazem da idu kuci posle 3 utakmice oni psuju i vredjaju
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
25. 06 crna lista vs crna lista. ahihihihihi
i boko haram je na crnoj listi. grupa crne liste.
eugen znas da se utakmica 12.06 ne preporucije za mladje od 18 god. :)?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)