Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ove godine Manchester United osvaja titulu - Rad van Gaala uvijek u drugoj sezoni procvjeta
onome ni ronaldo ni mesi ne bi pomogli, 3 utakmice u epl, samo jedan postignut gol i jedan autogol. beskrajno dodavanje na sredini terena i poneka lopta u 16 koja zavrsi ili u bloku ili na tribini.
Ovako golmani rjesavaju tekme. Ne k'o sto nasi fol novinari hvale Begovica, a on primi 3 komada.
Dobra tekma braco sto jes jes. Najbolja ove sezone u Engleskoj. Nisam odavno vidio bolju 0-0 utakmicu, mozda ona Cile-Argentina finale Kopa Amerike ljetos, ta je bila tvrda i borbena ali napeta tekma, a ova ljepsi futbal. Steta sto nije bilo produzetaka i penala ko u ligi prvaka. Svaka im dala.
Prva stvar pisac ovog teksta nije gledao utakmicu ili veze nema o fudbalu. Negodovali igrači Liverpoola Arsenalov go iz offside-a. Druga stvar Sanchez je pogodio stativu, a ne prečku. Što se tiče tekme bila je odlična. U prvom poluvremenu razbijanje Arsenala. Minimalno su 0-2 trebali gubiti. Drugo poluvrijeme bolji Arsenal dosta, ali nisu bili konkretni. Liverpool je apsolutno pokvario utisak u drugom poluvremenu, s tim da su ipak zaslužili pobjedu. Cech je pokazao klasu.
" da bi nakon toga arbitar ponistio pogodak Ramseyja sto je naislo na buru negodovanja Liverpulovih igraca " ????? Zar Ramsey ne igra u Arsenalu ?
liverpool bolji prvo , arsenal drugo poluvrijeme golmani zgrahnuli idemo dalje YNWA
Kao navijač Arsenala moram reći da vam je ekipa sjajno igrala :) COYG :F