Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..nece taj nigdje..
imam trideset i kusur, al\' i dalje me zele :D
Kupite Zahirovica, necete se pokajat! :) Ili pak Medunjanina... Nisu neke pare, a kvalitet nije upitan ;)
ima nesto bitnije od novca...mess que un club FC BARCELONA
ako ga majka tad nije dala,sad ce ga dat..xD
Čovjek se u privatnom životu bavi uzgojem gljiva, živi u istoj kući sa užom porodicom (i otac i majka), da mu je veća plata od Barcelonine potrebna, davno je mogao otići. U ovoj formi kakvoj je sad, može bit koristan Barc. najmanje još 2 sezone do kad mu i važi ugovor. Isplativije bi PSG-u bilo da kupi onog Alcantaru, momak je nasljednik Xavija.
Barca ako je pametna odmah ce ga prodati. Ima 32 godine i sklon je povredama,njegovo vrijeme je skoro proslo. Ipak ne vjerujem da su toliko glupi u PSG-u da daju toliki novac.
@ Messi Novinar ima pravo da prilikom izvještavanja i pisanja članka doda i svoje subjektivno/objektivno mišljenje. Nauči ponešto o novinarstvu pa ćeš znati.
Želite Redovne Mjesečne Prihode?Zaradite odlične mjesečne prihode koji će se povećavati iz mjeseca u mjesec. Krenite sada! http://alenmema.stiforphr.com
Bolje je da dodaju jos 20 miliona i mogu dovesti Messija. Xavi se u PSG nebi bas mnogo isticao, ali Messi bi.
Camp Nou, papane, Camp Nou
@mahala jeli ti poznat pojam agencijska vijest? do kada ce se ljudi provaljivati sa ovakvim komentarima? prave se pametni a ispadnu glupi...
http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_nogomet/psg-salje-nevjerojatnih-80-milijuna-za-barcinu-legendu.html Pa mozete bar nesto izmjeniti.
Sto ne objavite da je Messi hat trick dao, da se zacepe usta ovim halama smrdljivim
svaka čast xavi-ju,al ga malo koče godine za taj iznos novaca