Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bayern hoće 3. da završi u grupi da bi Arsenala izbacili iz Europa lige
I sta kazu u Bajernu, lova ne moze uvaliti gol? Vidimo da moze i to tri.
@Roin aj suti majmune sta ti znas
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mbappe je apsolutna zvijer
@IzaOblaka: Ama kompletan napad im je vazemaljski.
"Ljudi su stradali kad god su bili potcinjeni zenama" (Ahmed,) "Poslije moje smrti ljudima nece ostati vece iskusenje od onoga u koje ce ga dovoditi zene." (Ibn Madze) "Kupala sam se sa Poslanikom a.s. iz iste posude u kojoj su nam se ruke preplitale, a on je stizao uzeti vodu prije mene, pa sam mu govorila: Ostavi i za mene, ostavi i meni! Bili smo obadvoje dzunupi." (Buhari i Muslim) "Zena dodje u liku sejtana, i ode u njegovom liku.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Neko ce dobit po tamburici
Neka su ih razvalili,ali bi mi bilo jos draze da je to bio neki klub koji nije kupljen od strane nekog milijardera. Ovako je to pobjeda novca,ali poraz fudbala.
@harambatija Bayern iza kojeg stoje sve najvece drzavne njemacke monopol kompanije predstavlja fudbzl, a ne lovu, magarce posrani.
JA VJERUJEM :DDD
Cavani!
mijau san mijau :D
I šta kazu,ne vrijedi neymar tolike pare,i ovaj mbappe. poderase ih ko tops
Srijeda se primiče kraju a vi još ni članka o velikom derbiju Kukuruz lige Željo - Zrinja Alo Klix??
Dobro vece tugo. S.Vugdalic
Pa meni nije jasno odakle onaj Vugdalic izvlaci onakve rijeci i izjave ?! Kaj neki voz u Vogosci..
Ne vjerujem sta uradi Ancelotti. Protivnicki napad Mbappe-Neymar-Cavani, a on na klupi ostavio Hummelsa i Boatenga. Igra Sule koji nikad ranije nije nastupao u ligi prvaka. Muller i James mu na krilima(igraci koji igraju AM), na klupi Ribery, Robben, Coman. ????
@opp Jer on pojma nema koga da stavi i ko da mu bude prvi tim.
Sta ocekivati? Ancelotti najavio odlazak, Lahm i Alonso se oprostili od fudbala (zamjene za njih tarabe) Ribéry i Roben 34 godine, Neuer povredjen, Hummels ne igra Müller 25 utakmica jedan gol. Lewandowski nezadovoljan itd itd. Kad se sve sabere kriza u Bayernu
Sva sreća pa Bayern ima sjajno rukovodstvo koje brzo rješava krize. Za razliku od njih, recimo u arsenalu vlada kriza zadnjih 10 godina i nikako da se klub izvuče iz prosječnosti.
Martial je najjači, volim kad primi loptu uvijek napravi neki dobar dribling. Samo da se oslobodi i češće šutira bio bi još ubojitiji.
tek mu je 21. ;)
nikad losiji bajern, a hudi arsenal ne igra ligu prvaka :)
Sloga Simin Han > Bayern
dovesti trenera njemca, izbacit pola ekipe, pa robben na zalasku bolje igra, nego ovi novokomponovani igraci, odakle oni dovode ove igrace, sta je ovo,
@black hawk Pa süle i rudy su sasvim ok za one pare. Ali toliso veze nema. Jbg trebali su se drzat nijemaca ali sve je ovo zapoceo kvarit pepp.