Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad smo vec kod Raula... Kako je moguce da covjek koji je osvojio LP 3x ja mislim, najbolji je strijelac evrope svih vremena. 3 je strijelac spanske lige svih vremena, kao i donedavno prvi strijelac reprezentacije svih vremena... Nikada nije proglasen za najboljeg na svijetu?
Kada je Abramovic tek kupio Chelsea, sjecam se da je prvo htio da kupi Raula. A ponudio mu je platu 3x u odnosu na ono sto prima u Realu. Raul je to odbio... Tu klauzulu je vjerovatno u znak postovanja, postavio klub...
Raul je u ugovoru imao klauzulu da će uvijek biti najplaćeniji igrač u timu, tj. ako dođe neki igrač sa većom platom njemu se automatski povećava za 1 euro veću platu nego novajliji. Tako da, i on je bio prvo pare.
ova talijanska liga sve više i više propada kad se sjetim kako su nekad Milan i Juve harali a sada ???
Da hoce Hilmo Selimovic doci na celo FIFE, igrali bi vi za 4 glave + karta mjesecno. Treba uvesti ogranicenje na njihove plate, zalosno je da neki Ronaldo ili Messi sedmicno zarade kao godisnji budjet KSa. Preplaceni su dibidus.... Tako da su smjesni oni Messijevci ili Ronaldijevci... Ljubav prema klubu? Samo ako se dobro placa... Raul je vjerovatno jedini igrac kojem su pare uvjek bile u drugom planu...
Ibra je vec fit ;) Ali ovo je vise postao klisej za Serie A.
taman dok se ibro oporavi :)
Može li se ovakav štrajk desiti u našoj \"PREMIER\" ligi??!:)))))) Mislim da će vrlo brzo FIFA narediti da ukinemo taj naziv i da se vratimo u pripadajuće okvire!!