Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj jos nije dobio otkaz ili dao ostavku...ocigledno nema ni trunke obraza...boli ga kita....uhljebio se i njemu dobro
Lik je pozvao 5 igrača koji nikad prije nisu igrali za našu mladu reprezentaciju a 94 i 95 su godište, što znači da im je ovo prva i oproštajna utakmica za U21 reprezentaciju. Ostali selektori pozivaju momke 98 i 99 godišta da ih isprobaju, pozivaju sve moguće igrače od 96 do 99 godište, a ovaj uhljup starosjedioce. U normalnoj zemlji ovaj bi uhljup odavno dobio otkaz
Eto i to da dočekamo!? Svaka čast Nestorovicu na nelegalnom bogaćenju, jer otac od svakog ovog momka je morao tebi uplatiti na konto određenu sumu, da bi mu sin antitalenat igrao!! Sad sljedeće prijateljske Makedonija, Slovenija, Crna Gora (revanš), Hrvatska, Srbija.. što više tebi bolje, uglavnom za svaku utakmicu ti dobar min. 50000 KM, o čemu Meša može samo sanjati!!?
... a i to samo sto su Crnogorci lezali citavu tekmu
Bolje ikad, nego nikad.
bosnje i sport haha
@puJ-do nezasitan sam kao i seka tvoja
"Stručnjak" pozvao igrače, od kojih većina neće imati pravo nastupa za U-21 u narednom ciklusu, umjesto da pozove mlađe igrače i počne ih uigravati, ali...kao i dosad, pokazao je da je totalni tokmak!
Daj Nestorovicu dadni otkaz. Ne znam kako te nije sramota, tebe i te magarce koji su te stavili na poziciju i drze te ovako dugo, a imas solidnu ekipu, ti ne zabijas gola po 13 mjeseci.. SRAMOTA !!!!