Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa naravno kada je igrao Predragović, ali ga je opet izveo u 75 minuti. A nije napisano da je nad njim bio 1 crveni i 2 žuta kartona. Zna se koliko igrača iz Želje i Širokog mora igrati u ovoj reprezentaciji, a ostala 2 - 3 slobodna mjesta za sve ostale. Sramota!!!
"Nakon osvojenog posljednjeg mjesta u A grupi sa samo jednim bodom, Mediteranska reprezentacija BiH slavila je prvu pobjedu." Kako se može osvojiti posljednje mjesto, i kako se može nešto osvojiti ako ima još do kraja
Vidi Bajića! Novi dijamant Željine škole
"Nakon OSVOJENOG posljednjeg mjesta" neka smo i mi jednom nešto osvojili (ne uključujući senzacionalistićke vijesti po kojima smo osvojili svijetsko prvenstvo svake godine).
To su ti "novinari"
Tek smo postigli radnu temperaturu... Lako vam je bilo dok smo bili nezagrijani, hajte sad, čkepi! Da vidimo čija majka od jutros nije triput doručkovala...
Željini momci su to... :)
Nek su i oni nekoga pobjedili.
Pobijedili Italija? wtf
pa ti mislis da je mediterska repka tako losa?
Ne prijatelju, nisi shvatio moj komentar. Pročitaj članak još jedan put. P. S Našim momcima sve čestitke na pobjedi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)