Nogomet
0

Pršo napušta Rangers

FENA
Bivši napadač hrvatske nogometne reprezentacije Dado Pršo na koncu sezone napustit će redove škotskog velikana Rangersa i karijeru će nastaviti u nekoj manje zahtjevnoj ligi.

Pršo je ovu odluku donio nakon specijalističkog pregleda koljena u Francuskoj gdje mu je liječnik savjetovao da malo uspori ukoliko ne želi ranije okončati karijeru.

"Nakon pregleda kod specijalista odlučili smo da je najbolje za Dadu da potraži novi klub. Liječnici su mu objasnili da bi mogao trajno oštetiti koljeno ukoliko nastavi trenirati i igrati u intenzivnom ritmu kakav Rangersi zahtijevaju," kazao je Pršin menadžer Ranko Stojić za britanski BBC.

Čelnici kluba i navijači Rangersa razočarani su što će Pršo napustiti Ibrox. U tri godine koliko je član ovog škotskog velikana Pršo je zbog svog pristupa, zalaganja i nogometnog umijeća postao jedan od omiljenih igrača. Za Rangers je odigrao 91 utakmicu i postigao 31 pogodak.

Za sad nije poznato gdje će Pršo nastaviti karijeru. Nije nemoguće da se vrati u Hajduk, no postoji mogućnost da karijeru nastavi na daleko unosnijim destinacijama kao što su Sjedinjene Države ili Katar.

"Dado još uvijek nije odlučio gdje će nastaviti karijeru, no u sljedeća dva tjedna ćemo znati i odlučiti. Igranje u SAD-u ili na Bliskom istoku su opcije koje ćemo uzeti na razmatranje", kazao je Pršin menadžer.