Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahahaha cuj zbog kise smijesni su a ovo rukovodstvo s blekicem ljudi dolaze nam jos veci lopovi u upravu pa Blekic je vlasnik nekoliko firmi koje su prije njega radile i bile giganti sve dok on ih nije kupio te firme ili su propale ili propadaju bojim se da FK SARAJEVO ne zadesi ista sudbina
Culi smo u subotu da si se k.... u jezu ! Oopet se diglo momce makeonsko, jos se opija i jos misli da igra za Sarajevo. E moj mAKEKONAC ne znas ti sta je dres svetog kluba.
Komsije puno srece u novoj sezoni sa novom upravom,nadam se da cemo mi i vi uvjek igrati u Evropi i nas najljepsi grad dostojno predstavljati.Samo vi i mi i igramo srcem za ovo nasu drzavu,iskrene zelje od ozbiljnijeg navijaca Zelje
treba ih poslat na koridu da vide kako se bodes i u bulju i u guzu
PA NISU LUDI DA TRENIRAJU PO KISICI KAD NE IDU NIGDJE IMA FORE ZA TRENINGOM SVAKAKO JE KORIDA U CEVLJANOVICIMA TEK ZA MJESEC I PO
Sta ce trenirat bA, treba počet trenirat dan prije prvenstva ionako uvijek dodju umorni s priprema a još kiša haLo pa nisu ludi.
kisa pada trava raste gora zelena
PA STA AKO KISA PADA I JA RADIM,JOJ IGRACA BOJE SE KISE,PA VALJDA SE MOZE I NA NEKI NACIN IMETOD TRENIRATI I U ZATVORENOM PROSTORU,DA BI SE KONDICIJA REDOVNO ODRZAVALA,VIDI FACA SVE NEKE POSPANE FACE,VIDI SE DA TAJ KLUB NEMA NIKAKVU DISCIPLINU I RED,A DA NE SPOMINJEM FINANSIJE I EKONOMIJU TOG KLUBA I DISCIPLINU PO TOM PITANJU.A GDJE VAM JE PITA SIGURNO STE PITE I DORUCKOVALI I RUCALI AKO VEC NISTE HTJELI TRENIRATI,I KAFE ISPIJALI POSLIJE TOGA KAO MAHALUSE NEKE,PA DRMNITE SE MALO JESTE LI MOMCI ILI NEKE TETKE.
Veliki broj Sarajlija, mahom Bošnjaka, izrazio je svoje negodovanje da se ispred sarajevske katedrale izgradi spomenik papi Ivanu Pavlu II., a čak je zaprijećeno i da će biti srušen ukoliko se izgradi. \'\'Citirajte me , fotografirajte me slobodno. Evo, ja vam kažem, čim bude postavljen, ja ću ga srušiti\'\', zaprijetio je jedan od sudionika javne rasprave o podizanju spomen-obilježja papi Ivanu Pavlu II. ispred sarajevske katedrale, koja je održana u velikoj dvorani općine Stari grad u Sarajevu. Ono što je još šokantnije, jest činjenica da je jedan imam izgradnju spomenika nazvao provokacijom pri tom pitajući nazočne mogu li zamisliti kakva bi reakcija bila da se u Mostaru postavi kip određenom islamskom vjerskom vođi. Govornici su iznosili mišljenje kako je papa Ivan Pavao II. obični smrtnik te kako ne zaslužuje obilježje u Sarajevu. Mnogi su ovaj projekt okarakterizirali kao provokaciju prema bošnjačkom narodu u Sarajevu.
vas ni platini ni blater ne mogu spasiti a kamoli sanela j... ...ali mozda Koperfild nesto i moze...
grupa retardusa s koseva
Odgodili trening jer pola ovih sminkera ne zeli igrati po kisi(zato treba pola ekipe promijeniti), nadam se da ce izborom novog rukovodstva nas tim ponovo stati na noge, i krenuti naprijed. Ev zeljo igra protiv hapoela i vec kukaju...i nama je doso cluj koj je igro sezonu prije lp pa nam je dlaka falila da prodjemo...hz87 4ever!!!
bas ste ih otjerali... brkovic, zujo i osim vam pokupise para i para prosli put kad su bili tu... slabo vam pamcenje drugovi :D
Jel ono iza ihtijarevica i repuh ?
Tako je pitari svaka cast, jednom neko mora ustati protiv kiše,protiv sunca,protiv snijega, AJMO RAZVALIT HADISON MOZDA SE I PROMIJENI KLIMA !!!???