Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA - najveci grobar i smecar CELIKA!!!
vazno da su svi osisani frizurica ovo ono
Mi u Tuzli smo ovo jednom prosli i znamo kakav je ovo bol, gledas kako ti klub propada a zbog zvijeri u upravi nista ne mozes napraviti. Mi da nismo ispali i dosli do dna nikada govna ne bi istjerali nego su otisli sami kad vise nista nije ostalo. Celiku i Robiji zelim svu srecu, pokusajte dovesti iskrene ljude i onda svi zajedno zapnite o sacuvajte klub
Ovo izgleda jadno, zao mi Celika oni nekako pored Zelje Sarajeva Veleza... cine ovu ligu, al kad vidis ovakav broj mladih igraca ili se klub osnovao tek ili je dotakao dno.
Sta je ovo sabane mrtvi mjesna zajednica.Nije ovo Celik zasluzio.
Rekoh vam, Perco Nihad vam je rjesenje! 😂😂😂 on ce vas odvesti u siguran nestanak i zaborav, kao sto je dijelom i uradio za vrlo kratko vrijeme boravka u upravi kluba!!!
BINGO, imamo prvog novog člana 1. FBiH, ni stečaj nije daleko! Stvarno kada vidiš ovu praznu prostoriju, ova golobrada lica, jasno ti je koliko je sati. Vi paše moje solidne trebate na proteste, dići cijeli gradić pa i kanton na noge, iskorititi ovo vrijeme izbora ne bi li uspjeli održati ovo malo žalosti koje vam od kluba ostade.
to je to - neka ga ugase i cao - najbolje je štakorima ukinut izvor vode i hrane da ih nestane u kući....
al stakor ce naci drugu rupu i krpiti se takvi su