Taktika selektora Sušića
0
Protiv Gane s jednim napadačem uz Misimovića
Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da pustimo izborniku da pokaze sta zna,ima tri jake prijateljske,pa ako poslije njemacke nebude nekih pozitivnih stvari onda kritika . P.S. Spanija,Italija,Francuska igraju sa jednim spicem dva igraca na Dzeki otvaraju prostor Mishketu i Ibri iz drugog plana a Medo i mali pjana imaju zajeban sut,Zeko na desno krilo brz ko zec azna i gol dati,sad ima mnogo vise igraca koji mogu zabit gol od vremena kad je Baka prodavao utakmice postavljajuci Barbu na libera
Igrati sa jednim spicem moze samo kreten od trenera koji se odaziva na ime Pape! Pape, bio si igrac, kazu extra dobar, ali kao trener si jedna obicna nula! Pa majku mu, ebena Gana ti dolazi sa gotovo rezervnim sastavom, a ti ces igrati sa jednim spicem?! Iskreno, sta vise ocekivati od bivseg pitara?! Ciro, vrati se!
gdje mi je Marko Topic, kad je prica o jednim spicu onda bolje da igra nas Marko Topic!
bas hrabro!
potpisujem drug
------------------------------------BEGOVIC------------------------------------------------JAHIC-----------SPAHIC-------------------NADAREVIC----------------SALIHOVIC-----------------------------------RAHIMIC----------------------------------------------------IBRICIC-----------------------------------------------------------------------PJANIC--------------------------------------MISIMOVIC----------------------------------------------------------------------DZEKO------------------IBISEVIC--
koji ste vi klocevi, pa i brazil igra svaku utakmicu sa jednim napadacem, a onaj ibisevic je ionako beskoristan i sigurno ce prije taj dodatni vezni ili odbrambeni igrac dati gol nego on.
gle gle debilnih komentara jebo vam hitler majku svima(skoro).Znate li citati?sarajevo-x.com?ko je cetnik ili ustasa nek ide na neki svoj site.majku vam opterecenu svima.umrijet cete vi svi u bosni,jer vas tamo gdje vi zelite da idete-nece.Tako ti je to kad klinci sa sela dobiju internet,pa misle da su sveznajuci.btw.jebo ti hefendija majku u cmar prljavi. on topic: sretno nasim momcima,sretno selektoru..nadam se da on zna bolje od nas ostalih koji smatramo da mu formacija nije bas najbolja i da cemo se dobro drzati protiv gane.
Ne s jednim...nismo mi Man.United
SAJO CE NAS UKOPATI DA NAS NI AMOR MASOVIC NECE NACI... CCCCC...NEKA NAM JE ALLAH i DZEKO NA POMOCI!!!
hahahahahahahahaahhaahhahahaha jesu ove lijeba smijesne. oni se necem nadaju u kvalifikacijama hohoooo sve iznad petog mjesta u grupi smatrat ce se uspjehom. nego fatajte se vi hrkljucha i trule kobile.... u sjedecoj hodbojci ste vec tanki... ima barem 3-4 takodje muuslichke reprenzetacije koje su bolje....
PAPE = PAPAK je_i_bem ti to malo mozga što ti ugalj nije pojeo, kojeg se k.u.r.c.a bojiš da zbog poraza u debiju na klupi ne izazoveš gnjev fanatikosa. je_i_bem i tebe i njih papane jedan. đe si vidio s jednim napadačem igrati? još nek bude to ibišević i dobiJo si 100% tekmu. konju.
Sarajevo sampionnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! Horde zla do grobaaaaaaaaaa!!!!!!!!
Pape jbt ti jedan napadac mat.er a i stadion Kosevo Gubimo 0-5 i to hladno...
A šta li naš vrli rejs hefendija Serić veli o ovakvom taktičkom pristupu?