Jurgen Klinsmann
0

Protiv Barcelone je Bayernova budućnost u pitanju

Totalsport
Foto: DDP/AFP
Foto: DDP/AFP
Nogometaši Bayern Münchena nisu mogli imati lošiji uvod u prvi četvrtfinalni ogled Lige prvaka protiv Barcelone. Poraženi su na gostovanju kod Wolfsburga 5-1, što je zasigurno ostavilo psihološki trag na samim igračima.
  • Poraz protiv Wolfsburga boli, pogotovo jer nam slijedi tako važna utakmica protiv Barcelone. Svaki igrač mora shvatiti kakav je ulog u toj utakmici. Igramo za budućnost Bayern Münchena - rekao je Bayernov strateg Jürgen Klinsmann uoči dvoboja s Barcelonom na Camp Nou u srijedu navečer.

  • Moramo porazgovarati o pogreškama koje smo radili protiv Wolfsburga kako ih ne bi ponavljali protiv Barcelone. Moramo gledati prema naprijed i vjerovati u svoje mogućnosti. Svi smo profesionalci, što znači da smo sposobni iz utakmice u utakmicu podići razinu naše igre. Uvjeren sam kako ćemo protiv Barcelone zbiti redove i odigrati dobru utakmicu - zaključio je Klinsmann.

Uoči dvoboj s Barcelonom Bayern ima određenih problema s ozljedama, te tako prijeti opasnost da dvoboj propuste Franck Ribery (gležanj), Philipp Lahm (list) i Lucio (aduktor).