Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
65 godina, ponosa i slave! Sretan rodjendan moja prva ljubavi!
Volim te Sarajevo!!
Za kraj želim da čestitam i novoj Upravi na potezima koje povlače u zadnje vrijeme, vidi se da se radi o ozbiljnim ljudima sa ozbiljnim nakanama! Samo tako nastavite, imate punu podršku pravih navijača velikana BH fudbala Fudbalskog kluba Sarajevo!!!!!
dusmani nek obavezno procitaju \"najveci uspijesi kluba\" i nek u pored sa svojim sve ce im se samo reci
HVALA I MI VAMA ZELIMO SVE NAJBOLJE . JEDNI PROTIV DRUGIH - SAMO KADA IGRAMO MEDJUSOBNO .
GLEDAM OVE SLIKE I UŽIVAM.LIJEPO I SA UKUSOM ORGANIZOVANO.ČITAM RAZNE KOMENTARE ONIH I NE MOGU DA VJERUJEM.POSLIJE UTAKMICE ŠTO SU NJIHOVI ORGANIZOVALI SA HAJDUKOM,GDJE SU RUŠILI GRAD ONI SE NAĐU DA KOMENTARIŠU OVAKAV JEDAN UMJEREN I GOSPODSKI SKUP.NA VAŠU ŽALOST MI SMO I OVIM POKAZALI KO JE GOŠPARSKI KLUB.
VUK , MEDO , PA CAK I OVCA SU TEBI KOMSIJE SU TEBI KOMSIJE A NE FK SARAJEVO . POZDRAV VOLJENOM GRADU I NJEGOVOM KLUBU .
Cestitke iz Širokog Brijega, dugo nam jos pozivjeli, pravi gospodski klub, al zna da mu je red izgubiti od Širokog u 90 posto slucajeva, ipak, zadovoljite se i sa drugim mjestom, ipak se zna tko je gazda u drzavi. 8) SAMO ŠIROKI!
Ja stvarno ne znam šta je toliko bitno ovima sa Šugavice odakle je ko pa stalno to potenciraju. Vi morate shvatiti da smo mi PONOSNI na svakog svog navijača, ma odakle bio i da nas ti vaši papanski komentari uopće ne dotiću! Kada je vaša svečanost otvaranja Fan stola na pijaci Otoka u povodu 90 rođendana?
sretan rodjendan komsije
u svakom smislu fks 1946 najveci klub u BiH da nije tadasnja drzava pazila na \"veliku 4\" ona generacija Sa bi osvojila jos titula...pape,paja,musemic,hadzibegic itd..znamo da nam zavide neko fol stariji koji su pola historije proveli u nizim rangovima
Sretan mali jubilej,maleni.
ja odvratnih njuski....gumena glavusa,propali predsjednik FSKS Juka i onaj kvazidoktor koji se sam postavio u reprezentaciju Karabeg.....
joj jes dobra Plisekova zene, moze on kad ima para
A vidi miseva sto su izasli iz rupe...
HASKIC se nalolo sinoc zesce,jedva hoda do hotela,Slavi coek sta ces .
Pa nemojte brojati vise tu titulu 98/99 ko boga vas molim,To prvenstvo nije zavrseno,nije se play off odigrao,pa mogao je biti bilo ko od ucesnika play off-a,..