Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isključivi KRIVAC-Murinjo,bolja ekipa je ispala!
kakav crveni al jede govancad. ništa iz četvrtfinala odmah u finale, nek neigra polufinala. sevap je ipak je to SPEŠL VAN.
"Howard Webb je meni jedan od omiljenih sudija. Ali, ljut sam na njega, ljut sam jer nije dao crveni karton Hummelsu. Svi su vidjeli taj crveni, vidio ga je i on." Pa simensu glupi,kakav je tvoj Ramos,kao da ga je onaj sto prezivljava divljinu na Discovery-u nasao negdje u djungli
zar te ciganu jedan nije stid uopste da spominjes sudije, i sudijske odluke. zar se ne sjecas kako si uopste dosao do polufinala. kako drugacije nego uz nesebicnu pomoc sudija, prvo man utd pa onda i galata. Poklopi se usima i suti.