Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ulaznice za utakmicu u Dublinu za nase navijace kostaju 50EUR dok nasi naplacuju 20KM za tribinu gdje ce biti irski navijaci. Kako je ovaj nas Savez glup i mutav. Nemaju uopste smisla za brigu o nasim navijacima koji daju i zadnju marku da idu na utakmice. 50EUR je u biti pljacka navijaca.
4. ili 6.novembar?
mene zanima kako doci do ulaznica za irske navijace, obacao sam pokusati nabaviti nekoliko karata nekim ircima?
ajmo narode... ne smijete kući bez ulaznice ići, može vas oklagija iz ćoška stići...:)))
ja vec rezervisala najbolje mjesto na kaucu u dnevnom boravku!!!!!
I za to recervisem najbolje mjesto u dnevnom boravku............:)
jbg neam TROsijed......imam samo kauc.....sta cemo sad
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Moze li se preskociti na Aviva stadion?
Spušten na zemlji, čvrsto s obje nogme očekujem pobjedu Irske u obje utakmice. Samo realan čovjek može uspjeti u životu. Manimo se bošnjačkih priča djedova iz zeničkih parkova: "Sine moj 3-0 ćemo ih razvaliti. Dva gola Džeke i jedan Pjanića". Manimo se tih priča, jer to nije ok. Samo realno. A realnost je poraz.
Sverceri trljaju ruke