Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cista sreca!
I sad kad neko kaze da je Ronaldo bolji od Messija zbog ovog gola.....ahaha...
-10 .... ;)
Messi ove sezone 43 gola u 41 utakmici a CR7 36 utakmica i 37 golova, od kojih 10 iz penala. Messi uz to ima i 20 asistencija. Prošle dvije sezone najbolji stijelac CL (s Ruudom 12 golova u sezoni drži rekord, 44 ukupno) a ove vodi sa 7 golova, CR7 daleeeko iza. Ove sezone Messi također u CL vodi i na listi asistenata. Jedino CR7 što je nabio cifru u La Ligi prošle sezone. Ali 11 golova dao u zadnja 4 kola kad je bilo riješeno pitanje prvaka. I naravno puno više penala pucao nego Messi. http://www.youtube.com/watch ?v=BpEy1rmLAA4 http://h12.abload.de/img /cr7plae98uvg.gif
Joj videa....PIXEL KO GURABIJA!
jest jest proslo mu je vrijeme samo je ukupno 40-ak golova dosad u sezoni postigao ! nista nista specijalno bas je los nako !
Peder?Mozda Nervira me? Sigurno! Igracina? Neosporno!!!
Sta rec, koju poaluku porati? Kome?
majstor je majstor :)
Messi po utakmici daje 3 gola.
Kad bi Lessi zabio ovakav gol to bi bila majstorija, kad Ronaldo zabije onda je sreca. Objektivno nema sta. :)
ronaldo jos samo kurce*m nije zabio gol
haahaahhahha , koja je on nafaka !!!!! Kakva je ovo majstorija , ahahhahaha , nemojte me nasmijavati , proslo je vrijeme C.Ronalda !!! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAHAH !
EURO GOL !!!
i onda kazu RONALDO nije igracina, svaka cast Messiju najbolji je svakako ali Ronaldo nije da ne valja
Joj ne daj boze da je Messi dao ovakav gol. Bilo bi Messi najbolji svih vremena i hocu da imam dovoljno dug jezik da mu li,ze,m ku,ra,c i cm,ar u isto vrijeme jer sam navijac Barcelone. Jes eto Ronaldo nema pojma iako zabija standardno preko 30 golova u sezoni. Bolji su i Ibrahimovic i Dzeko i Pjanic, samo on nema pojma makar trenirao 3 puta vise od njih.
ma namjesteno ba :D