Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SRAMOTA DA TAKO VELIKI KLUB DOPUSTA VEC PAR GODINA ONAKO DIVLJE ,UBILACKE,NESPORTSKE PREKRSAJE KOJE RADE PEPE. BOZE SACUVAJ.
daj ba dosta prese*evanja sa pepeom!! sta je Materazzi prije radio pa ne znam je li se oko oglašavao!! samo zbog njegovog starta nad messijem kada mu je stao na ruku (koji totalno osudujem) ne mora značiti da je svaki namjeran i za osudu!! ako ćeš tako osudivat, takvih je barem 60% igrača!!
Čujem da Real kupuje Avdiju. Daju rekordnu sumu, duplo vecu nego za Balea, za ovu planetarnu zvijezdu...
više sa sad bojim Atletica, jer ako RM kiksa, zadnju utakmicu igraju Barca i Atletico, bojim se da bi im pičke mogle pustit tu tekmu
GRANDEEE REALLLL
Ako bar ne izgubi El Clasico titula je blizu.
Real ide ka trostrukoj tituli!! Naprijed Real!! :)
šanse za oba kluba za tu treću titulu su 50:50 !! pa vidjet ćemo!! ;)
kikserovo svršavanje na Modrića, tri-četiri sad
jadam si!!
Real volim, kikserovo bespotrebno svršavanje ne :)