Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Special One : http://www.youtube.com/watch?v=OqTH5SMCshI 0:09 - 0:17 Ovolike trofeje većina trenera ne može ni "virtuelno" na manager-u osvojiti, kamo li u realnom svijetu!!! + Ovdje treba dodati Prvenstvo Španije koje je kasnije osvojio! PS. Nije ni meni drag ali jbg, za ovo gore zaslužuje RESPECT + faca je (divi proslava golova :D )!
Mourinho legenda.
Ispratili su ga na meni jedan ne ocekivan nacin , kao da je donio trofej Lige prvaka , ipak u tome se poznaje pravi duh i postovanje i kultura fudbala : ) Respect (Y)
Mogu mislit kako su ga lijepo ispratili haha :)