Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet su " ragbisti " sa otoka potrošlili više nego sve ostale lige zajedno !! Sinoć sam pratio transfere do zadnje minute prelaznog roka i nisam mogao da vjerujem kakve oni igrače plaćaju po 10 , 15 mil funti !!
Svakih 4-5 godina dođe do "Ludila prelaznih rokova" kada se određeni veliki igrači zasite igre u istom klubu i odluče ići dalje. Tako je i ove godine bilo. dosta transfera, dosta iznenađenja. vidjecemo kako ce to sve izgledati kada krene sezona.
pa prodas pola kluba, i kupis jednog igraca i nekako je logicno da si u plusu ;)
zato trpi engleska reprezentacija.ne njeguju svoje talente nego dovode tudje.draza para pa eto ti.
I nasa liga je tu negdje u vrhu :P
Aha, nasi su manje trosili na pojacanja od engleza...
i ovaj fudbal je postao precjenjen.. što se tiče keša koji se obrce..
Ma jbg tu se nije znalo ko koga kupuje