Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta se ovo desava u zadnje vrijeme? Prvo Hazard puca penal i lopta ode u Temzu rijeku ili pogodi nekog Turcina sto prodaje kebabe na ulici. Onda Messi danas isto salje loptu u sredozemno more. Sljedece sedmice ce Zlatan pucati penal preko gola i pogadja Eifelov toranj. Ili pogadja nekog bogatasa bankera na jahti tamo na Francuskoj rivijeri, ili mu pogadja trebu u glavu sto se sunca na jahti u bikiniju dok joj bankar maze tijelo uljem da ne izgori, posto su bankari uvijek dorbi ljudi i uvijek rado i nesebicno mazu tijelo dobrih djevojaka u bikiniju, i jos ako ima sisu i guz nece im dati da izgore pa makar cio dan i noc mazali ulje. Uglavnom kazem cudne stvari.
nikada mi nece biti jasno zasto navijaci koji ne navijaju za barc ilo reql u spaniji uopste idu na utakmice i placaju skupe karte....nadaju se valjda osvojenom trecem mjestu
mogao je hladno i treci penal svirati, ne bi pogrijesio
...trebao je odmah cim se krenulo sa centra odsvirati 5 penala za Barcelonu...
Penal ko suza čist
PRIKAŽI ODGOVORE (1)