Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo cekam dvadeset godina...bez obzira Koji razlog ,imaju mud a i Mrvic ima Pare da kupi ligu i sudije Ali IDE postenim putem,zato ga neki ljigavci napadaju da svih strana !! On voli Sarajevo kako god okrenes !
VICO PED ERU!
Elmir Pilav (SDA) Adnan Dzemidic (SDA) Fuad Čolpa (SDA) Muhidin Raščić (SBB) Midhat Sarajčić (SDA) Muris Jabandžić (SDA) Irfan Durić (NES) Azmir Husić (SDA)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Naivni Bošnjo, prepustili smo sve važno che*aljima i sad suti i trpi, SAVEZ NAPOLJE!!!
Povedi GAZIJO ja sam drugi
Sve im je prepušteno pogotovo u Sarajevu ne samo fudbal
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Glup potez da se napusti utakmicu iako ono nije ni vidjelo faula ali Sarajevo je trebalo da nastavi utakmicu i da lopte salju sto bkize sudiji a da igrac uklize i polomi sudiju koji je po nalogu delegiran
Oduzet 10 bodova I 10 utakmica bez publike
Kako Ibričić zaštiti sebe i Rožmana od otkaza, napusti utakmicu i ostane na poslu. Da Mirvić ima mozga obojicu ih je treb'o nogama našutat da svi vide
Prvo gol iz opsajda u Ugljeviku,penal nigdje veze protiv Igmana sinoc prvi go predhodio cist prekrsaj nad Hasicem o cemu neki ovdje pisu,Sarajevo neigra bas kako bi mi željeli ali ovo sinoc je za zatvora nebi svirao ni onaj penal da nije boio cist kao suza.Kako god da ih kazne nece uspjeti da uniste klub i iz gorih sitacija je Sarajevo izlazilo kao pobjednik pa i iz ove ce aBd.Podrska za Mivica ,Ibricica strucni syab i igrace!!!
Aj me meni kriv je sudija, kriv je Reflektor, kriv je teren…..svi su drugi krivi.
Navijam za Sarajevo ali Treba ih izbaciti iz svih takmičenja za ostatak sezone, sledeću sezonu da krenu iz Federalne lige i novčano kazniti.
akoBogda da se krene da se zapali zgrada saveza i da se pocnu udarat sudije tamo negdje u konjicu semizovcu lapisnici....
Na ovoj utakmici je igrao SUDIJA, a usput je bilo i nekih igrača!!!!Da, sudija,"institucija" koja treba da osigura protok utakmice, fair play, regularnost, zaštiti igrače oba tima pravično, odbrani ugled i čast kompletne lige i savez. Kakav sudija takav i savez. Ovo nije prvi put, već stoti put. I nije Sarajevo prvi klub koji je oštećen, mnogi su kroz vrijeme. Suđenje se ne komentariše?Bezgrešni, šta? Sramotno. Progovorite pojedinci ako u vama poštenja ima i trunku!
Uzet će nam sigurno šest bodova ako se budu pravila pridržavali tako da nas udalje od Evrope.
Ne bi me cudilo da im oduzmu 12 bodova
Zar neko jos prati ovu nasu ligu?
daaa
trebamo novu ekipu, nemate pojma sa pojmom
zanimljivo da je i Velez prekinuo utakmicu upravo sa Borcem
Ima li kakav pravilnik, ako je kompletnu utakmicu kriminalni sudija u prvom planu, ako je izmasakrirao utakmicu, svaki pokušaj napada sviranjem prekida za koje nema pokriće, ako je vidno pravio propuste i iživljavao se sa svojom kartonima i odlukama, ako vezano svira četiri pet kontra faula, ako je ukradeno 15 minuta na prekide, ležanje, izmjene, raspravljanje a on produži 5?!?
Da li vi imate obraza, da li ste svjesni da postoje video zapisi! Ovo se prije svega odnosi na klimoglavce koji su pristali da nam ligu BiH unište, otmu snage kojima najviše odgovara da lige uopšte nema! Čime su vas kupili, imate li obraza, hoće li iko ustati, usprotiviti se i reći DOSTA ili ste svi dio halke i kriminala?!? Ogadili su nam reprezentaciju, prešli su i na uništavanje lige, klubova, napretka. JEL DOSTA VIŠE?!?