Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A šta ako povrjeđeni totalno napusti teren a trener ne želi izvršiti izmjenu??? Redimo da se dogodi da Messi povrijedi Avdiju u 5 sekundi a Avdija se previja cijelu utakmicu - šta onda???
ih...k'o da Messi moze da stigne Avdiju... :-)
jbg nece messi trcat za avdijom ... mesi skrene lijevo kod korner linije a avdija nastavi pravo xD
Ja bi ovo uveo ali u slucaju crvenog kartona. Ako povrijedjeni npr. zadobije povredu koljena i van terena bude 6 mjeseci da onaj koji je dobio crveni za start dobije 6 mjeseci kazne a ne 2-3 utakmice.
Ovo bi bilo odlicno
cak i za suspenzije, ikoliko igraci ozlijede protivnickog igraca sto je za crvenog kartona da se iskljuce koliko i povrijedjeni i odredi se zabrana igranja u tom rangu/ligi koliko povrijedjenom treba da se oporavi! Onda bi neki bez ekipe igrali!
A mi se cudimo što Susic na Svjetsko ide sa 5 golmana.
https://www.youtube.com/watch?v=sTTUMx4fu4k
Najnovije vijesti iz Serije A čitajte na www.calcio-balkan.com ili pratite našu facebook stranicu: https://www.facebook.com/pages/calcio-balkancom/816890738327675
...a sta ako golman povrijedi igraca...???
Kapiten napolje...
ču dva debila !!!! PENAL !
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Šta ako zbog izluđivanja protivničke odbrane svojim sjajnim driblinzima i svojim nenadmašnim umijećem neko povrijedi našeg zlatnog Avdiju, da izbacite tri protivnička igrača opet mi gubimo!!!!
a ako neko simulira
Žuti !
Kološinac nece onda nikako igrat !
Baššš!
Ko je Kološinac?
Avdija se odbije od messija, izadje van igre a povede i messija sa sobom, tako da mi imamo 2 igraca vise :)