Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi naprijed jedino mi nazad, zašto ukrajina, slovačka i island ne slave jubileje, od stare slave se ne živi
to je ono,hajd objasni sirovini da je sekundarna na zalost.
Pa majku mu mi smo bas bolestan narod ili barem ovi novinari, pa kakva je ovo vijest? Ljudi moji, idemo dalje, bili u Brazilu, vidjeli, bilo sta je bilo i furaj dalje. Sta sad, treba obiljezavati ovaj dan iz godine u godinu, mozda praznik neki napraviti c c c
Šegu tjerali u komentarima sa Avdijom, bez ikakvog osnova.
Historijski uspjeh smo ostvarili pobjedom nad Iranom i ispadanjem s 3 boda 😂😂😂 Hajmo se tjesiti da ima i onih koji ispadaju s 0, 1 ili 2 boda 😂😂
sila smo nema sta
NIJE BIO OFFSIDE PROTIV NIGERIJE!
Sedam dugih godina, ....
MI postali ko Srbi - slavimo neke pirove pobjede ili neriješene rezultate ko pobjede. Još samo da uvedemo mitomaniju kao predmet.
ja,i? i narednih 20 baraz ce nam biti max maxova,a po prici bili bi prvaci samo da se kvalifikujemo .pa mi jos o ofsajdu pricamo.
Vijećnicu u Iransku zastavu odmah!
Tada su svi kudili Vrsajevica, a realno bio je bolji od svih ovih panjeva sto su danas u reprezentaciji.
To je bilo kad je Andrija Vršajević igra u Hajduka.
Zamisli da hrvati ovako nešto obilježavaju.... Ovo je smiješno
Sta se sve izdešavalo u samo 7 godina
PODERALI IRANCE KO KRME MASAN DJAK