Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meljo odavno nije ni na aparatima kažu umro .. :( neko je fino napisao neki dan "U zadnje dvije godine na Koševu dva trofeja, a na grbavici dvije bombe." pozz
najgore je to kad se fukara obogati
meljo nabio komplekse. valja tog sugavog melju stic, meljina djeca daju golove za reprezentaciju, da, da, meljo umro, ne zaboravi koliko taj meljo ima trofeja, fukaro iz ilijasa
Hvala SAMPIONU na posjeti.Prava uzivancija je bilo posmatrati ih danas. Sve najbolje u buducnosti,sretno Divovi.
ODOVIC U RATU JE BIO U BEGESU TACNIJE U KRALJEVU NE LAZITE NA COVJEKA
grad Sarajevo je jedini u BiiH koji ima metro..., jer Željo vozi ispod Sarajeva
7:0 HRGOJEEEE TISRRDR
posto nas komsije prozivaju da smo orlovi, srbijanski klub itd.Imamo tri srbijanska fubalera, dva hrvatska, makedonca, jednog nigerijca i sve ostalo su Bosanci E SADA DA PODSJETIM NA NEKE CINJENICE Vi ste se ulizivali partizanu i dovodili ih na grbavicu pa vas je taj isti partizan silovao sa ^ komada Vi ste se pokusali bratimiti sa Hajdukom pa su vas karali i na tribinama i na terenu. Vi ste takodje pateticno lagali kako ste imali sukob sa hercegovicima dok je torcida zvancino rekla da vas je nasamarala. Vi ste ti koji se pokusali i dinamu da se ulizete pa ste fasovalai. Vi ste ti koji ste ispali u prvom predkolu svaki put a mi smo igrali dva plejofa.
potpisujem
Psshh_HARDCORE@-Pošto ste svakako FUKARE-OBOGATI TE SE.,PROBAJTE LIJEPO JE TO VJERUJ MI HAHAHAHAHA. ONDA NEĆEŠ BOLOVATI OD "KOMPLEKSA".
Orlovi igraju
za koga navijas ti ? ko je tvoj ponos?
Ma jok, to ja sam tu da trazim dlaku u jajetu
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ne volim da komentarisem i razmisljam o Zeljeznicaru ali posto ste toliko bezobrazni i toliko prognozirate kako cemo mi proci u evropi protiv Lecha, da i ja vama nesto napisem. Ako vam se ne nastima koja pobjeda u ovoj seznoni, ABD vi ce te ispasti iz lige. bolje da vas brine cinjenica sto ispada sest ekipa nego kako cemo mi igrati protiv poljaka.
Odakle Zelji pare da stimaju? Zna se ko se hvali da ima pare za sve
onaj ko ima pare, nema ih za bacanje. ovako stvari stoje. Zelji je savez nastimao nekoliko poslednjih titula na konto priateljstava i simpatija. kad sarajevo osvaja titulu pogotovo onu iz 2007. cijela bosna je bila protiv sarajeva, tako da mi ne stimamo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
da im je bogdom sarajevo dalo 100 golova... kurve kako se igralo protiv tešansjkog toška, komsije da izbace iz borbe za ulazak u visi rang, kud sudija, kd i policija.. pfuj..
Šta je ovo se Jelašani našli pa daju negativne? Jesam li išta loše napisao? TOŠK trebao pobjedu jer je utakmicu ranije na lopovski način igrao neriješeno u Tešnju. Lopovski, da - sudija sa 60 metara daje kao žuti karton golmanu, ranije već rečeno da će tako biti jer taj golman ne može zbog treće da igra u Jelahu. O suđenju ne bih. Na Jelahu toliko negativnosti, utkamica traje 5 minuta kraće.. Poslije navijači visočke Bosne šalju neke parice za uređenje stadiona. I onda skandalozna utkamica protiv Usore, koja je trebala bod protiv Bosne... I tako se istopila prednost našeg TOŠKa. DA - ako nisu mogli pobjediti i ne treba da idu u viši rang. Ali kako konji ne mogu skontati, da je bilo koji klub u više rangu, TOŠK ili Brac ili Usora ili Pobjeda - pa otvorila bi se vrata svim igračima i lakše se prodali. Ali jok: oni ne vole Tešanj, njih vodi jedan konj koji uporno želi Općinu. Pa dajte mu tu Općinu - GRAD NIKAD ne možet biti, ha ya...razina dobre MZ i to je to
Revijalna tekma za naše navijače u tom kraju. Treba i u krajinu, herojsko Goražde,Živinice, Donji Vakuf, Olovo.....
ne bi bilo lose da dodje sarajevo u olovu, pun bi bio stadion,u olovu je 80 % raje navijaci sarajeva. Hvala bogu pa ne spadam u njih.
ove prve utakmice su obicno losije jer se predhodni perijod radilo samo na fizckoj spremi. ovo je iznenadjujuce dobro ( ocekivao sam 3 razlike ) a bice posle slovenije jos i bolje 100%
ljubite vi svog amidzu u brcice.
I vi ste ljubili svog Amara u masni razdjeljak dok je placao utakmice
@Invisible hahaha opet sm
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
i protiv lecha ce bit 5 golova, al u mrezi sarajeva
tarot?
nadimak mi je nostradamus :)