Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
super. sto se tice prenosa utakmica za mene su daleko bolji od ostalih (barem u ovoj zemlji a i u regionu).
Kada se izuzmu smetnje za koje je uvjek neko drugi kriv i kada se izuzme ne profesionalni prenosi.
koje smetnje? kada? ja pamtim jednu. a haj ih sporedi sa prenosima drugih emitera u nasoj zemlji!!!!?
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
O D L I Č N O
Marijan jeste cesto dosadan. Ali Marijan stvori atmosferu i na malim ekranima. Dok ovi na BHT-u (osim Spahe) ili pricaju kroz nos ili komentarisu kao da igra neko deseti. Bez emocija beuz ista. Mozda sto navijaju za druge zemlje. I pored svih reklama i ostalih prepreka, kad ih sporedis sa BHT-om oni su za njih ESPN!
marjan i onaj smorise... vrhunac, azel france
Porucujem seljadiji koja je protiv face tv-a da nabave HD televizor pa nek onda sude, seljaci navikli da gledaju na frizideru... ccc ....
Dovraga! Ne znam zašto ovim amaterima daju prenose.... ne možeš ni vidjet utakmicu od silnih reklama.... definitivno NAJGORI IZBOR!
Super. malo za promjenu bolja kvaliteta slike, cijeli dan program oko utakmice pravo se ljudi potrude
Kako javni emiteri poslije silnog novca uloženog za prenos SP , svojim komentarisanjem i viđenjem utakmica , nisu opravdali ocekivanja. Najbolja odluka je da FACE tv prenosi iz više razloga , samim time se maksimalno potrude do najsitnijih detalja , a bgmi raja voli kada komentarise Marijan a moram dodati da je to sretna i bericetna tv , oni prenosi utakmicu sa koje smo se plasirali na SP. Hvala vam na tome sto cemo uzivati u vasem prenosuu :))
DALEKO NAJBOLJA TV ,SVAKA ČAST,SRETNO!!!!!
najgori komentator u historiji ce da prenosi...fuuuj
Vedo Vedatoreeeeeeeeeeeee :)
kad čujem marijana proljev dobijem
FACE TV, naša najkorektnija, patriotska TV!