Džeko poručio Wolfsburgu
0
"Prihvatite ponudu Manchester Cityja"
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzeko je nas najbolji i najskuplji igrac i predstavlja nasu REPKU a dusmana uvijek ima koji nevole BiH
Edine, bjezi, neka si sto vise udaljen od ove proklete zemlje i od ove stoke seljacko-nacionalisticke, nisu zasluzili ni da potrcis za njih, kamoli zabijas golove u svakoj drugoj tekmi! Stvarno smo zasluzili propast, kjametski i 2012 odjednom!! Ne znam samo kako i ZASTO nam se je Bog Dragi smilovao pa nas ostavio na zivotu!?Hvala ti Sefe, ali si mozda i premilostiv prema nama!
Mamu vam je.,bem svima, koji ga malerisete!!! kad je zabijoo turskoj, njemackoj i ostalima, drk.ali ste na njega, sad vam ne valja!!! a vi iz zapadnog mostara (fol \"ultrasi\") doci cete u Sarajevo, ima svima da lagano pusite teKi, mamu vam Jeb.em.. ae sad MRS u podrum
Niko od mene sretniji kad repka i Dzeko pobjedjuju, ali slusati svaki dan o njemu i njegovim tzv. prelascima u sve jedan imalo bolji klub je postalo tako dosadno vidjeti i na naslovnoj stranici da (Allahu oprosti mi) pozelim da padne niz stepenice i slomije obje noge pa da ne citam vise o njemu barem jedno 6 mjeseci.
Ovaj ce Wolfsburg unistit Dzeku jer su gladni para samo a Dzeko bi trebo nabavit malo profesionalnijeg menadzera a ne tog sto nevidi dalje od Sarajeva....
70.000.000 KM ponuđeno. ŽELJI ide 3% Nije loše, samo se ti transferiraj, Edine, a mi ćemo da dominiramo u BiH. Hvala ti! Ne veži se nikad za jedan klub!
steta ugovor? COvjek ima godisnju platu 5 000 000 eura :) i to steta ugovor?
džeko ko te yebe, nema od tvog moljakanja ništa.
A oni idioti koji kazu da Dzekinho nebi mogo u Engleskoj, pogledajte jos jednom obadvije Wollfsburg-Manchester United utakmice iz Champions League. Tu ce te dobit odgovor i na pitanje dali Dzeko moze igrat u Engleskoj i zasto hoce da napusti Wolfsburg.
Covjek najpoznatije ime ove drzave a ljudi ga najvise psuju. Eto kakva je Bosna zemlja. Ako ode u City i uspije da igra tamo kako je igro u Wolfsburgu, njegovo ime ce se spominjat u istoj recenici sa Messijom, Ronaldom i Rooneyom a vi njega psujete samo zato sto zeli da i sebe i Bosnu proslavi svijetom. Jeste vala pokvareni.
to ga nagovorio onaj čaršijaner od menadžera, da pokupi postotak a džeku ko j... kosti će mu polomit u engleskoj,tamo nema hoda po staklu ko u njemačkoj, niko te ne poštuje što si tehničar. neće dvije sezone izdržat na ostrvu. o klimi da ne govorimo , on ovakav nježan tanak... moj edine drž se ti mediterana, italija, španija, a ne divljina
Danasnji Tuttosport na naslovnoj pise o Dzeki..................ja mislim da ce ipak Dzeko zavrsiti u Juventusu http://www.tuttosport.com/edicola.html
Ovo uopce nije istina da je Dzeko porucio Wolfsburgu, engleski medijii izmisljaju po starom dobrom obicaju.
Ja ću otkupiti njegov ugovor kao doprinos dijaspore. Srbija4ever
Zelim reci da su vam komentari super i da mi Pipo trenutno lize jaja :)